Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neseniai močiute tapusi Inga Valinskienė apie anūkę: „Aš versiu ją dainuoti“

Neseniai močiute tapusi dainininkė Inga Valinskienė uždainavo ant muzikinio šeimų projekto „Du balsai – viena širdis“ scenos ir paatviravo apie jausmą sulaukus anūkės.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Vido Černiausko nuotr.

„Mūsų Sofija – gražuolė. Ar gali močiutėms jų Sofijos būti ne gražuolės? Tas pojūtis – labai keistas, įdomus, euforinis. Linkiu kiekvienam tai patirti. Ką tik į galvą šovė mintis – labai linkiu šiam projektui gyvuoti taip ilgai, kad galėčiau čia ateiti dainuoti su Sofija. Mano bernai – turiu omeny savo sūnus – bebalsiai. Na, gal ne bebalsiai, bet nebuvo lavinti, nes mama su tėčiu buvo užsiėmę“, – atviravo žinoma moteris.

Jurgitos Jurkutės-Širvaitės paklausta apie dainavimą anūkei, Inga Valinskienė nevyniojo žodžių į vatą. „Ne tik dainuosiu, bet ir versiu ją dainuoti. Gal pavyks kažkas“, – pokštavo ypatingo balso savininkė.

„Nepamenu man dainuotų lopšinių, bijau, kad ir pati buvau mama, kuri jų nedainuoja. Nežinau, kodėl – yra albumai su mano įdainuotomis lopšinėmis, pasakomis – tikiuosi, būsiu pareigingesnė augindama anūkę, nei vaikus“, – pasakojo dainininkė.

„Tikrai neliepsiu anūkei tam, kad pasijauninčiau, kreiptis į mane Inga. Tegul bus baba. Po penkiasdešimties gyvenu daug aktyviau nei iki tol, prieš porą metų surengiau sėkmingus koncertus, dabar vėl kviečiu klausytojus į Kauną, Šiaulius, Klaipėdą, Vilnių. Lauksiu tų, kurie yra laimingi arba norėtų tokiais būti“, – kvietė naujai iškepta aktyvi ir jaunatviška močiutė.

„Du balsai – viena širdis“ nuotr./Inga Valinskienė
„Du balsai – viena širdis“ nuotr./Inga Valinskienė
„Du balsai – viena širdis“ nuotr./Inga Valinskienė
„Du balsai – viena širdis“ nuotr./Inga Valinskienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius