-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netrukus gimdysiančios V.Siegel žodžiai kūdikiui: „Sunku suvokti, kad tuoj sūpuosiu tave ant rankų“

Nėštumas – bene vienas gražiausių ir jaudinančių gyvenimo etapų. Netrukus pirmosios atžalos susilauksianti prekės ženklo „Woman's Label“ kūrėja, modelis Viktorija Siegel (23) skyrė itin jausmingus žodžius jos ir mylimojo, verslininko Danieliaus Bunkaus (41) būsimam vaikeliui.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / Gedimino Žilinsko nuotr.

Skaičiuodama paskutinį laiką, likusį iki kol pasaulį išvys jos vaikelis, Viktorija Siegel pasidalino žaviais nėštukės kadrais ir jausmingais žodžiais, skirtiems jos kūdikiui.

„Galbūt dabar sunku suvokti, kad jau visai netrukus sūpuosiu Tave ant rankų, bučiuosiu saldžiausias pasaulyje kojytes ir rankytes, bet, kad tik Tu žinotum, kaip aš Tavęs laukiu!!!

Yra dalykų, kurie tiesiog žodžiais nenusakomi...“, – rašė Viktorija Siegel.

Nėštukės fotosesijoje Viktorija įsiamžino dar gruodžio viduryje. Čia ji pozavo prieš fotografo Gedimino Žilinsko objektyvą, kuris tąkart nepagilėjo pagyrų dėl tobulos moters figūros.

„Viktorija, kaip nėštukė, atrodo nerealiai. Juk nedažnai taip būna – visa liekna, niekur svorio nepriaugusi, tik arbūzas iššokęs“, – 15min sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmagimio besilaukianti Viktorija Siegel įsiamžino Gedimino Žilinsko fotosesijoje: žiūrėkite video

Viso nėštumo metu Viktorija Siegel iš tiesų atrodė įspūdingai – pasitempusi, žavi ir nuolat besišypsanti. Beje, pakitusių kūno formų ji neėmė į galvą – atvirkščiai, žvelgė į tai su humoru. Štai kad ir kartą pozavo ant pilvo pasistačiusi... gėrimo stiklinę.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius