Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvilų šeimoje – netradicinis darbų pasiskirstymas: kol Deivis ruošia maistą, Renatą pataiso ir traktorių

Laidoje svečiavęsi Renata ir Deivis Norvilai labai atvirai ir šmaikščiai pasakojo apie savo augintinį – Leksą, Deivio pomėgius ir atsakomybes šeimoje.
Renata Norvilė ir Deividas Norvilas
Renata Norvilė ir Deividas Norvilas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Trečiadienio vakarą rodomos laidos „Gero vakaro šou“ vedėjas Mindaugas Stasiulis paklausė Norvilų, kodėl jų šuns vardas toks įdomus. Renata į tai atsakydama prajuokino visus: „Norėjau „Lexus'o“, vyras padovanojo – Leksą.“

Pokalbio metu išaiškėjo, kad Renatos ir Deivio šeimos modelis – nestandartinis. Deivis sukasi virtuvėje ruošdamas maistą ir kokteilius, o Renata užsiima tradiciškai labiau vyriškais laikomais darbais.

Deivis visus nustebino, prisipažinęs, kad jo hobis – medžioklė. Tačiau, pasirodo, kad dažniausiai jis fotografuoja, o ne šaudo. Vyras prisipažino, kad kiti medžiotojai jo jau ne kartą klausė: „Klausyk, vaikeli, tu 50-tą kartą išeini į lauką, kada tu šausi?“, – juokavo atlikėjas.

TV3 nuotr./Deivis ir Renata Norvilai
TV3 nuotr./Deivis ir Renata Norvilai

Tačiau labiausiai laidos vedėjus Justiną Jankevičių ir Mindaugą Stasiulį bei studijos svečius nustebino Renata. Ji prisipažino, kad mėgsta viską, kas susiję su meistravimu. Moteris puikiai žino, kas yra veržliaraktis ir kam jį naudoti, kaip pataisyti žoliapjovę ir t.t. Tai patvirtino ir jos vyras:

„Aš, kai pjaudavau žolę su traktoriuku ir jis kažkodėl sustodavo, šaukdavau: Renata, ateik, čia nebeužsiveda! Renata ateidavo ir sutvarkydavo“, – juokėsi D.Norvilas.

Asmeninio albumo nuotr./Deividas Norvilas-Deivis ir Renata Norvilė
Asmeninio albumo nuotr./Deividas Norvilas-Deivis ir Renata Norvilė

Taip pat, Renata papasakojo nutikimą, kuriuo iki šiol pati didžiuojasi. „Gal buvau kokių 17-os metų, kai močiutei sugedo laidinis telefonas, tai aš iš dviejų telefonų padariau vieną, kad veiktų“, – pasakojo atlikėja.

Dar daugiau juoką keliančiu istorijų iš Renatos ir Deivio gyvenimo bei smagų žaidimą, kurio metu jie turėjo pademonstruoti, kaip gerai vienas kitą pažįsta, žiūrėkite šiandien 19.30 val. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius