-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė vestuvių parodoje tapo ekstravagantiška nuotaka su kauke

Kaip ir kiekvieną rudenį, šeštadienį sostinės „Litexpo“ parodų rūmuose duris atvėrė vestuvėms skirta paroda Išteku.lt, kurioje parodos lankytojų visą savaitgalį laukia daugybė netikėtumų. Vienas jų – žinomų moterų pasirodymai ant podiumo.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vestuvines sukneles parodoje demonstravo ir žinomos moterys, tarp jų – ir Inga Stumbrienė, ji tapo finaliniu Liutauro Salasevičiaus modeliu.

Ne paslaptis, kad Inga – didžiulė dizainerio kūrybos darbų gerbėja, todėl vilkėti jo modeliuotą puošnų drabužį jai buvo tikras džiaugsmas. „Ši suknelė – tiesiog tobula! Kiekviena jos detalė apgalvota, neįmanoma nesižavėti“, – liaupsių L.Salasevičiui negailėjo ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

Pati Inga savo vestuves atšoko prieš 13 metų, todėl nors vestuvių tema šiandien jai ir nebeaktuali, moteris nepraleidžia progos apsilankyti vestuvėms dedikuotoje parodoje, domisi naujovėmis, šiandieninėmis tendencijomis.

„Šiais laikais nuotakai išsirinkti suknelę yra pakankamai sudėtinga, turime labai didelę pasiūlą. Lengviau tuomet, kai jau žinai, kokios konkrečiai suknelės nori, kai turi viziją, o suradus patinkančią supranti, kad ši yra būtent ta“, – 15min kalbėjo I.Stumbrienė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

Kokią suknelę pasirinks savo vestuvėms, Inga sako žinojusi dar vaikystėje. „Pirkau ją iš salono, suknelė buvo atskraidinta specialiai iš Amerikos. Nuo mažų dienų žinojau, kokia ji turėtų būti – balta, pūsta, siuvinėta perlais ir kristalais. Netikėtai radau tikslų svajonių suknelės modelį. Žinoma, padariau keletą pakeitimų, bet ji man buvo tobula“ , – prisiminimais dalinosi Inga.

Prieš 13 metų vilkėtos vestuvinės suknelės Inga šiandien sako nekeistų į nieką, o paklausus, ką mano apie netradicines, spalvotas vestuvines sukneles moteris prisipažįsta – jai artimiausia klasika, todėl nuotaka turėtų vilkėti baltą suknelę.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

„Žmonės tampa vis laisvesni, atsiranda skirtingi stiliai, mados vėjai, temos. Norėdamos išsiskirti nuotakos renkasi netradicines sukneles.

Netradicinės vestuvės reikalauja netradicinės suknelės ir netradicinio sprendimo, bet aš esu tradicinė nuotaka ir šiandien vis dar rinkčiausi baltą suknelę“, – 15min sakė I.Stumbrienė.

Tačiau svajonių vestuvėms, pasak Ingos, suknelė nėra svarbiausia, daug svarbiau – du vienas kitą mylintys žmonės. Kaip ir „gražiausia vestuvių šventės detalė – spindinčios mylimųjų akys“.

Pasak Ingos, vestuvės – itin svarbi visos šeimos šventė, kuria reikia džiaugtis visiems drauge, kartu su artimaisiais. Todėl ir ji su vyru, verslininku Aivaru Stumbru šventę surengė visai šeimai.

„Man buvo labai svarbu, kad šventėje dalyvautų mano seneliai, krikštatėviai, pusseserės ir draugai. Manau, kad medaus mėnuo yra skirtas būti dviese, o vestuvių švente norėjome pasidalinti su žmonėmis, kuriuos mylime labiausiai“, – šypsojosi moteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vestuvių parodoje – viena gražiausių nuotakos suknelių: prieš 3 metus ją sau sukūrė R.Piekautaitė

TAIP PAT SKAITYKITE: Žymūs Lietuvos dizaineriai pristatė 2018 m. vestuvinių suknelių kolekcijas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius