Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

O.Pikul įsiamžino Fridos tematikos fotosesijoje: „Supratau, širdy aš – brunetė!“

Vizažo meistrė ir socialinių tinklų žvaigždė Oksana Pikul įsiamžino Fridos Kahlo įkveptoje fotosesijoje. Moteris teigia, kad rezultatas nudžiugino – Oksana pamatė, kad jai puikiai tiktų tamsūs plaukai.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Adam Aleksejėvič nuotr.

Oksaną įamžino fotografas Adamas Aleksejėvič, rašoma žiniasklaidai išplatintame pranešime spaudai.

„Sulaukusi skambučio iš žymaus fotografo ir pasiūlymo sudalyvauti jo idėjinėje fotosesijoje, mielai sutikau. Su Adamu draugaujame jau ilgus metus, jo studijoje Kaune vedu savo makiažo mokymus, jis fotografuoja mūsų šeimos šventes, mielai įgyvendinu jo idėjas ir visada atvykstu įsiamžinti pas jį į Kauną! Jis tapo mūsų šeimos draugu.

Todėl išgirdusi tokią idėją su tamsiais plaukais, fatališku Fridos įvaizdžiu, labai apsidžiaugiau ir labai laukiau tokios fotosesijos, ypač po tokio ilgo ir nuobodaus karantino. Su Adamu dirbti man ypač komfortabilu ir greita. Jis labai konkretus žmogus – kaip ir aš pati, todėl tokie žmonės man labai patinka“, – pasakoja O.Pikul.

Anot Oksanos, jai išties patiko pabūti brunete, todėl tokio pasikeitimo moteris neatmestų ir ateityje.

„Juodų plaukų įvaizdis mane labai sužavėjo, neslėpsiu – norėčiau tokio staigaus pasikeitimo. Smagu, kad dėl šiuolaikinių technikų yra galimybės pasikeisti nors vienai dienai su kokybišku peruku. Supratau, širdy aš – brunetė!

Nors fotosesijos dieną lauke buvo alinantis karštis – gera kompanija ir puikus rezultatas viską atpirko. Rezultatas mane sužavėjo“, – džiaugiasi O.Pikul.

Oksanos fotosesija:

O Oksaną įamžinęs fotografas jai pažėrė nemažai komplimentų.

„Tie, kas seka mano darbus, manau, aiškiai supranta, kad Oksaną galima laikyti mano mūza. Kartu esame padarę ne vieną fotosesiją, ji ne kartą tapo ir mano rūbų linijos veidu, esu jos makiažo seminarų Kaune organizatorius.

Tačiau visada norėjau įamžinti Oksaną kitaip, neįprastame jai stiliuje. Prieš keletą mėnesių sugalvojau pakviesti savo klientus į Fridos Kalo tematikos fotosesijų projektą, tad projekto įvaizdinei fotosesijai pasirinkau būtent Oksaną! Fotosesijos dieną lauke plieskė +34 laipsnių karštis, savotiškai tinkantis egzotinei fotosesijos tematikai. Nors ir keletai valandų, tačiau partnerių dėka pavyko Oksaną paversti juodaplauke.

Specialiai fotosesijai buvo sukurti ryškūs aksesuarai ir rūbai. Tad visus, taip pat norinčius įsikūnyti į legendinę Fridą - kviečiame į šį fotosesijų projektą jau liepos 25 dieną, Kaune“, – sako A.Aleksejėvič.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius