Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul neigia atostogavusi su kitu vyru: „Gal ir Baumila – slapta antra mano pusė?“

Grupės OMG narė, vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė penktadienio popietę lėktuvu grįžo iš saulėtojo Kipro ir iškart sukėlė šurmulį Lietuvoje.
Oksanos Pikul-Jasaitienės atostogų akimirka
Oksanos Pikul-Jasaitienės atostogų akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Iš Larnakos oro uosto skridusi O.Pikul-Jasaitienė į Vilnių grįžo ne viena. Kaip skelbia portalas lrytas.lt, remdamasis nuotrauka, Oksana Kipre atostogavo ne viena – jai draugiją saloje palaikė verslininkas Vaidas Akramavičius.

Šią informaciją O.Pikul-Jasaitienė neigia. 15min Oksana sakė, kad lėktuve skrido daug žmonių, tarp jų – ir atlikėjas Vaidas Baumila.

„Aš Kipre sutikau daug žmonių. Skrido ir Vaidas Baumila. Tai galbūt jis mano slapta antra pusė? Žodžiu, pirš man dabar visus vyrus, kurie prieis pakalbinti,– 15min komentavo Oksana Pikul-Jasaitienė. – Kelionės metu vienas vyras maišą panešė, kitas duris atidarė. Tai dabar visus man piršite?“

Moteris tikino, kad ši situacija yra komiška. „Mane bet kur gatvėje gali sutikti su bet kuo. Juokinga ir tiek“, – komentavo ji.

15min primena, kad Jasaičių šeimos drama į viešumą iškilo sausio mėnesį, kai Oksana Pikul-Jasaitienė kreipėsi į policiją dėl smurto šeimoje. Vėliau Oksana apkaltino Simą, kad šis turi meilužę, o S.Jasaičio advokatas vienoje televizijos laidų užsiminė, kad ir pati Oksana turi širdies draugą, kuris esą grasino S.Jasaičiui.

„Simas kartu su Oksanos mama važiavo apipirkti sūnaus. Kadangi su Oksana jie konfliktuoja, su juo važiavo ponios mama. Tuomet Simas sulaukė skambučio, kuris ne juokais privertė sunerimti. Yra labai nemalonu, kai kitame laido gale jus žada kažkas „patrumpinti“. Tai galima suprasti kaip rimtą grasinimą. Mes jau seniai įtarėme, kad ponia turi kitą vyrą“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje dar anksčiau tikino advokatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius