Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Gražulio skandalas pasiekė ir Jungtinę Karalystę: sulaukė vieno didžiausių portalų dėmesio

Iš pradžių per lietuviškus naujienų portalus, vėliau – Estijos žiniasklaidą nuskambėjęs politiko Petro Gražulio ir pusnuogio vyro skandalas dėmesio sulaukė ir Jungtinėje Karalystėje. Apie jį rašo bene didžiausias portalas „Mail Online“.

„Anti-LGBT Lietuvos politikas sulaukė pašaipų po to, kai per nuotolinį posėdį jam už nugaros pasirodė pusnuogis vyras“ – taip skamba straipsnio „Mail Online“ pavadinimas.

Charlotte Mitchell užsienio skaitytojams smulkiai nupasakoja skandalą sukėlusių įvykių seką, cituoja lietuviškus naujienų portalus, pasidalija stop kadrais ir trumpa posėdžio vaizdo įrašo ištrauka.

15min nuotr./Straipsnio apie P.Gražulį Jungtinės Karalystės portale „Mail Online“ ištrauka
15min nuotr./Straipsnio apie P.Gražulį Jungtinės Karalystės portale „Mail Online“ ištrauka

Taip pat daug kartų tekste pabrėžiama, kad P.Gražulis – bene žinomiausias anti-LGBT politikas Lietuvoje, ne kartą protestavęs prieš „Pride“ renginius Vilniuje.

„Esu įsitikinęs, kad yra visiškai nekaltas paaiškinimas… Arba ne“, – komentavo straipsnį „Mail Online“ perskaitęs Peteris.

Primename, kad pats P.Gražulis istorijos versiją keitė ne kartą. Iš pradžių į situaciją reagavęs piktai ir atmetęs 15min skambutį, vėliau teigė, kad šalia stovėjo jo sūnus, tačiau po pusvalandžio savo nuomonę vėl pakeitė.

Ketvirtadienį Seime politikas toliau ugningai kartojo, kad pusnuogis pasirodė vaizdo įrašą pirmiausiai feisbuke paviešinęs Andrius Tapinas, kuris jį „jau ilgą laiką persekioja“.

„Kai Tapinas parašė, pagalvojau, kad nebuvo juk jokio pusnuogio. Kelis kartus turėjau atsisukinėti, nes ten buvo kokia dešimtoji sekundės, kokia sekundė. Galvojau, kad montažas ar kas. Bet Tapinas! Aš prisiekiu jums, tai Tapinas. O klausėt Tapino? Tai paklauskit“, – kalbėjo P.Gražulis.

VIDEO: P.Gražulis apie liapsusą per nuotolinį posėdį: „Tapinas spintoje slėpėsi ir išlindo staigiai“

Žurnalistei pastebėjus, kad vaizdo įraše matomas vyras yra anaiptol nepanašus į A.Tapiną, P.Gražulis prieštaravo ir vėl kartojo, kad „dabar galima pasidaryti visokias depiliacijas, plaukus, barzdas, gali pasikeisti įvaizdį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius