Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Gražulis sumokėjo A.Tapinui priteistus pinigus, o šis parėmė LGBT palaikančią organizaciją

Seimo narys Petras Gražulis po pralaimėtos bylos Andriui Tapinui iš dalies įvykdė teismo sprendimą ir jau pervedė 6815 eurų, iš kurių 3 tūkstančiai atiteko Rasos Račienės organizacijai „Mamos už LGBTQ+ vaikus“. A.Tapinas Seimo nariui priminė, kad jis teismo sprendimą įvykdė tik iš dalies ir dar nepaskelbė paneigimo.
Andrius Tapinas ir Petras Gražulis
Andrius Tapinas ir Petras Gražulis / Žygimanto Gedvilos nuotr.

Žinią apie pervestus Petro Gražulio pinigus Andrius Tapinas paskelbė savo feisbuke. Šia informacija jis sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

„Seimo narys Petras Gražulis įvykdė teismo sprendimą ir po pralaimėtos bylos pervedė 3815 eurų patirtų bylinėjimosi išlaidų ir 3000 eurų neturtinės žalos.

Šitie 3000 Petro Gražulio eurų iš karto nukeliavo į NVO „Mamos už LGBTQ+ vaikus“. Tai Rasos Račienės ir dviejų bendraminčių įkurta organizacija, kurios tikslas emociškai padėti tėvams, auginantiems LGBTQ vaikus ir patiems vaikams, kurie susiduria su netolerancija.

Organizacija dar labai nauja, tačiau planuoja nemažai veiklų, todėl smagu, kad Seimo narys tapo kol kas didžiausiu jų finansiniu donoru.

P.S. Iš pirmo karto spaudos konferencijoje Seimo nariui nepavyko paskelbti paneigimo ir įvykdyti šios teismo sprendimo dalies, todėl informavome jį, kad tai reikėtų atlikti kuo greičiau.

P.P.S. Per šventes mano antras vardas bus Balius“, – rašė A.Tapinas.

15min primena, kad pirmosios instancijos teisme bylą dėl 2020-ųjų gruodžio mėnesį įvykusio skandalo, kuomet Seimo narys P.Gražulis už jo per Kultūros komiteto posėdį pasirodžiusį pusnuogį vyriškį įvardijo kaip Andrių Tapiną, laimėjo P.Gražulis.

Toks sprendimas žurnalistui buvo netikėtas. Savo feisbuke A.Tapinas parašė, kad jį žada skųsti. Apskundęs teismo sprendimą A.Tapinas dabar džiaugiasi pergale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius