Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Gražulis prisipažino, kad išžaginimu jį apkaltino kirpėja: „Buvau išsikvietęs į namus per karantiną“

Pavasarį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo, kuriame figūravo Seimo narys Petras Gražulis, prieš kurį laiką buvo nutrauktas, mat teisėsauga išsiaiškino, kad joks nusikaltimas nebuvo padarytas. Vis dėlto dabar į dienos šviesą išlindo daugiau šios istorijos detalių, kurias atskleidė pats politikas. Pasirodo, šiuo nusikaltimu P.Gražulį apkaltino kirpėja, kuri kirpo ir jį patį.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau visai netrukus darbą pradeda naujai išrinktas Seimas. Akivaizdu, kad naujoji kadencija bus itin linksma, nes kai kurie herojai į parlamentą žengia nusiteikę itin karingai, o jų biografijos – spalvingos, rašoma televizijos pranešime spaudai. Penktadienio vakarą LNK eteryje, laidoje „KK2 penktadienis“ – Seimo herojų prezentacija.

Kadenciją baigiantis Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga prisipažino postą paliekantis su palengvėjimu. Suvaldyti pandemiją jam buvo tikrai sunku, ne visais savo sprendimais jis didžiuojasi, o apskritai per visą politinę karjerą teko išgyventi ir itin nemalonių momentų.

„Ir gaidžiu, ir ožiu yra pavadinę“, – atsisveikindamas su ministerija pasakojo A.Veryga.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Aurelijus Veryga
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Aurelijus Veryga

Alkoholio visiškai nevartojantis ministras prisipažino ir tai, kad anksčiau jo gyvenimas buvo kitoks: būta atvejų, kai jis gerokai padaugino, bet galiausiai įsiklausė į vieno draugo žodžius – kam jam gerti, jeigu jis ir negėręs toks trenktas?

Atvirumu sužibėjo ir realiu kandidatu į Aplinkos ministrus vadinamas Simonas Gentvilas, kuris prisipažino, kad... teko rūkyti kanapių.

„Man nepatiko ir kitiems nesiūlau, bet pabandžiau“, – teigė jis.

Tuo metu Remigijus Žemaitaitis sakė, kad kanapių nerūkė, tačiau, antrajame rinkimų ture įveikęs konservatorių įsigijo specialų kastuvą, skirtą konservatoriams užkasti.

Tačiau visus pranoko Petras Gražulis, kuris, besirūpindamas gėjų perauklėjimo klausimais ir kanapių augintojų laisvėmis, ėmė atvirauti ir apie save. Net keletą kartų už pergalę rinkimuose padėkojęs Tapinui ir Ramanauskui, į 2020–tųjų Seimą išrinktas P.Gražulis ėmė pasakoti apie savo gyvenimo skandalus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Petras Gražulis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Petras Gražulis

Netikėtai paaiškėjo tariamo išprievartavimo, kuriame skambėjo ir P.Gražulio pavardė, atomazga. Seimo narys prisipažino, kad kontaktas su moterimi, kuri jį apkaltino, visgi buvo...

„Tą moterį pažįstu kaip kirpėją. Buvo, kad ir mane apkirpdavo. Buvau išsikvietęs į namus per karantiną“, – pasakojo P.Gražulis.

Išgirdęs tokius pasakojimus R.Žemaitaitis apstulbo: „Tu kvieteisi per karantiną kirpėją į namus? Neįtikėtina. Aiškiai buvo pasakyta, kad kirpėjos negali važiuot į namus kirpt!“

Kuo baigėsi P.Gražulio ir kirpėjos susitikimas ir ar tikrai ta kirpėja, kaip teigia Gražulis, yra „prokonservatorė“? Daugybė naujojo Seimo narių paslapčių – penktadienio vakarą 19.30 val. per LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaltinimai P.Gražuliui dėl išžaginimo subliuško: joks nusikaltimas nebuvo padarytas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius