Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kas gyveno Seimo viešbutyje su Zbignevo Jedinskio sūnumi

2019 metų pabaigoje kilo skandalas, kai paaiškėjo, kad Seimo viešbutyje gyvena parlamentarų atžalos. Vienas tokių – Seimo nario Zbignevo Jedinskio sūnus Edvardas. Jis Seimo viešbutyje buvo pastebėtas su tamsiaplauke panele. Seimo narys ir jo sūnus gynėsi, kad neva tai – vienkartinis atvejis.
Zbignevo Jedinskij sūnaus Edvardo panelė Erika
Zbignevo Jedinskij sūnaus Edvardo panelė Erika / LNK ir 15min nuotr.

Tačiau į KK2 laidą kreipėsi pilietiškai nusiteikęs žiūrovas, kuris atskleidė Seimo nario sūnaus Edvardo Jedinskio panelės tapatybę. Mergina, vardu Erika, tikra gražuolė, fitneso varžybų dalyvė, skelbiama pranešime spaudai.

Tikrinant jos socialinių tinklų profilius, paaiškėjo, kad Seimo narys Z.Jedinskis galėjo meluoti apie vienkartinį pasinaudojimą Seimo viešbučiu. Mat pirmosios nuotraukos iš, kaip spėjama, Zbignevo Jedinskio kambario, į instagramo tinklą buvo įkeltos dar 2017 metais.

LNK nuotr./Zbignevas Jedinskis
LNK nuotr./Zbignevas Jedinskis

Kad „selfiukai“ daryti Seimo viešbutyje KK2 žurnalistams patvirtino Seimo nariai, mat nuotraukose matyti aplinka. „Sienų spalva. Kai darė remontą (Seimo viešbutyje), tai dažė viena spalva. Baldus irgi pirko tokius pat. Man labai primena Seimo viešbutį“, – pranešime spaudai komentavo Seimo narys Bronislovas Matelis.

Pasak Seimo nario B.Matelio, už parlamentaro sūnaus Edvardo Jedinskio ir jo širdies draugės Erikos gyvenimą Seimo viešbutyje mokėjo visi mokesčių mokėtojai.

LNK nuotr./Edvardo Jedinskio panelė Erika
LNK nuotr./Edvardo Jedinskio panelė Erika

„Ponas Jedinskis arba buvo užmiršęs, arba tiesiog melavo, kad tame kambaryje nuolat nuo pat kadencijos pradžios gyveno sūnus su savo drauge. Visus tuos trejus metus mokesčių mokėtojai išlaikė tuos du jaunus žmones – mokėjo už jų gyvenimą, už komunalinius patarnavimus, jiems nereikėjo nuomos mokesčio mokėti“, – kalbėjo B.Matelis.

Seimo narys Zbignevas Jedinskis, paklaustas apie sūnaus ir gražuolės Erikos nuolatinį gyvenimą Seimo viešbutyje, į klausimus neatsakinėjo. Vietoje to pats pradėjo filmuoti žurnalistus. KK2 tyrimas – antradienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius