Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pagausės krepšininko Arnoldo Kulbokos šeima: jo žmona Gitana laukiasi kūdikio

NBA žaidžiantis krepšininkas Arnoldas Kulboka su žmona Gitana išgyvena džiugų laukimo etapas. Prieš metus susituokusi pora jau greitai sūpuos savo atžalą.
Arnoldas Kulboka, Gitana Kulbokė
Arnoldas Kulboka, Gitana Kulbokė / 15min nuotr.

Džiugias naujienas pora pranešė socialiniuose tinkluose. Nuotraukoje pozuoja du poros šunyčiai su užrašu, išduodančiu, kad jų geriausias draugas pasirodys jau kitų metų kovo mėnesį.

Šalia augintinių – ultragarso nuotrauka, kurioje matyti dar negimęs A.Kulbokos ir jo žmonos Gitanos kūdikis.

15min primena, kad pora susituokė 2020-ųjų vasarą. Tąkart kalbinta nuotaka teigė, kad labai sunku apibrėžti jos ir Arnoldo pažinties pradžią. Kadangi ir pati Gitana seniau žaidė krepšinį, mylimieji vienas kitą žinojo jau pakankamai seniai. O netrukus užsimezgė ir rimtesnė draugystė.

„Mūsų santykiai yra labai paprasti. Nesipykstame išvis. Jei kas ne taip, tiesiog pasakome vienas kitam, kas nepatinka, todėl jokių pykčių ir nėra. Jei rimtai, tai per visus ketverius draugystės metus nebuvome susipykę nė karto“, – paklausta apie savo ir Arnoldo santykius šyptelėjo Gitana.

Todėl nieko keisto, kad 2019-ųjų liepą A.Kulboka paprašė mylimosios rankos. Sužadėtuvės įvyko Balio saloje, po kurią pora tuo metu keliavo.

Mylimieji žiedus sumainė rugpjūčio 1-osios rytą Vilniaus santuokų rūmuose.

Prieš vestuves kalbinta Gitana patikino – vedybinis gyvenimas jųdviejų su Arnoldu tikrai negąsdina.

„Nemanau, kad mūsų santykiuose tai kažką keičia. Tik tiek, kad dabar pasiimsiu Arnoldo pavardę. O šeimyninį gyvenimą mes ir taip jau gyvename, tiesiog dar nebuvome susituokę“, – mintimis apie santuoką su 15min dalijosi nuotaka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius