-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Palangoje susituokė buvęs laidų vedėjas P.Bukauskas: „Didžiausias įvykis gyvenime“

Praėjus lygiai metams po sužadėtuvių, pajūryje aukso žiedus sumainė buvęs „Radiocentro“ laidų vedėjas, rašytojas Paulius Bukauskas su mylimąja Vaida.
Paulius ir Vaida Bukauskai
Paulius ir Vaida Bukauskai / Asmeninio albumo nuotr.

Džiugia žinia poros gyvenime vyras sutiko pasidalinti ir su portalo 15min skaitytojais.

Pauliaus ir jo išrinktosios Vaidos vestuvės įvyko praėjus lygiai metams po įsimylėjėlių sužadėtuvių. Pernai, birželio 1 d. Palangoje, vyras pasipiršo merginai, o šiemet tą pačią dieną, tame pačiame mieste jie prisiekė amžinąją meilę vienas kitam.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius ir Vaida Bukauskai
Asmeninio albumo nuotr./Paulius ir Vaida Bukauskai

Palangoje, civilinės metrikacijos skyriuje Vaidos sutuoktiniu tapęs Paulius kalbėdamas su 15min atviravo: „Pirmą kartą gyvenime buvau absoliučiai tikras, kad elgiuosi teisingai.“

Pauliaus ir Vaidos romantinės pažinties istorija nukelia į 2020-uosius, kai jie visai netikėtai susitiko ir vos po pusmečio suprato, jog nori likti kartu amžinai.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius ir Vaida Bukauskai
Asmeninio albumo nuotr./Paulius ir Vaida Bukauskai

Savo „didžiausiu įvykiu gyvenime“ vyras pasidalino ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Šiandien buvo didžiausias įvykis mano gyvenime! Ir pirmąjį kartą gyvenime buvau absoliučiai tikras, kad elgiuosi teisingai", – rašė P.Bukauskas.

15min primena, kad buvęs „Radiocentro“ laidų vedėjas Paulius Bukauskas anksčiau buvo įsisukęs į azartinius žaidimus. Už sukčiavimą jis atliko bausmę – kalėjimo įstaigoje vyras praleido 3 metus. Įvykdęs bausmę, vyras išėjo į laisvę ir nusprendė pakeisti gyvenimą, netgi parašė knygą.

„Keista, tačiau dar ir dabar negaliu paaiškinti, kada priėjau tą lūžio momentą ir pasirinkau keisti savo gyvenimą iš pagrindų. Be abejo, daug įtakos tam turėjo laikas praleistas nelaisvėje. Tokiu metu, nori to ar ne, apmąstai visą savo nueitą kelią, mintyse peržiūri savo gyvenimą, tarsi vaidybinį filmą ir darai išvadas“, – yra pasakojęs Paulius.

Jis neslėpė, kad pradėti gyvenimą iš naujo nebuvo lengva: „Tačiau praeitis ir yra praeitis. Jos neatsikratysi. Turi žiūrėti į rytojų šviesiomis akimis. Svarbiausia yra priimti pačiam tai, kas buvo. Reikia suprasti, kad tai, kas bus ateityje, priklauso tik tau ir niekam kitam. Aišku, savo naštą nešiu dar ne vienerius metus, bet tikiu, kad labai užsispyrus, galima padaryti neįtikėtinus dalykus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius