Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paramos koncerte „Gelbėkit vaikus“ – Monikos Linkytės dainos premjera

Jau šį penktadienį nuskambės šilčiausias metų paramos koncertas „Gelbėkit vaikus“. Ryškiausios Lietuvos žvaigždės ir televizijos žiūrovai susivienys dėl saugios ir laimingos vaikystės kiekvienam vaikui. Įspūdingo koncerto metu pasirodys ir Monika Linkytė. Ji televizijos žiūrovams dovanos naujausio savo kūrinio „All Alone“ premjerą.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Justina Rau Photography nuotr.

„Šią dainą rašiau norėdama įkvėpti žmones prisiminti, kad didžiausia mūsų stiprybė slypi pačiuose mumyse. Nors visuomenė neretai mus spaudžia į tam tikrus rėmus, kiekvienas galime rasti drąsos būti savimi. Tikiuosi, šią žinutę išgirs ir kiekvienas vaikas, kuriam gal šiandien trūksta palaikymo ir meilės“, – atskleidė dainininkė.

„Augau mylinčioje šeimoje, kurioje su broliu buvome mokomi vertinti tai, ką turime. Nuo pat mažens iš tėvų girdėjome, kad svarbiausi turtai yra bendražmogiškos vertybės: meilė, drąsa, sąmoningumas, tiesa ir empatija. Jos nepriklauso nuo to, kaip pasiturinčiai gyvename, jomis dalytis galime su kiekvienu“, – įkvėpimu dalijosi žinoma moteris.

Monika Linkytė – viena iš didelio būrio ryškiausių Lietuvos žvaigždžių, kurios jau šį penktadienį kvies drauge kurti šviesią vaikų ateitį. Šiemet paramos koncerto „Gelbėkit vaikus“ metu surinktos lėšos bus skirtos šiuo metu sunkiai besiverčiančioms tvarkingoms Lietuvos šeimoms, kurios, suteikus pagalbos, sugebės pačios rūpintis savo vaikais. Dalis pinigų taip pat bus skirti padėti išlaikyti 47 organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus visoje Lietuvoje. Jie kai kuriems vaikams tampa vienintele vieta, kurioje jie gauna šilto maisto, jaučiasi saugūs bei mylimi.

Šilčiausio metų renginio scenoje penktadienio vakarą per LNK taip pat pasirodys „Pop Ladies“, „Finalo ketvertas“, Gabrielius Vagelis ir Kotryna Juodzevičiūtė, Radži, Liepa Norkevičienė ir Alana Šport, Katažina Zvonkuvienė, Vaida Genytė ir Dainotas Varnas, Sofija, Kleopatra ir Julija Vasilevskytės, Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė-Čeponienė bei daugybė kitų žinomų atlikėjų. Renginio vedėjais taps Rūta Mikelkevičiūtė, Daiva Tamošiūnaitė ir Vidas Bareikis. Ypatingą staigmeną renginio žiūrovams ruošia broliai Algirdas ir Remigijus Gataveckai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius