Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paul de Miko prabilo apie Celofano grasinimus: kliuvo ir jo merginai

Šeimos gynimo maršo dalyvis ir aktyvus valdžios kritikas, dalyvavęs ir prie Seimo vykusiose riaušėse bei kitose protesto akcijose, Antanas Kandrotas-Celofanas buvo įtrauktas ir į baudžiamąją bylą dėl įtarimų viešai grasinus sužaloti gerai žinomą „YouTube“ kūrėją Paulių Mikolaitį-Paul de Miko ir jo širdies draugę Gabrielę. Plačiau apie tai dabar pasisakė pats Paulius.
Paulius Mikolaitis, Antanas Kandrotas
Paulius Mikolaitis, Antanas Kandrotas / 15min nuotr.

Savo tinklalaidėje Paul de Miko prabilo apie su juo ir jo mergina susijusį įvykį. 2021 metų rugpjūčio 4 dieną su Antanu Kandrotu-Celofanu siejamame feisbuko puslapyje „Knygnešys“ buvo pasidalinta „konkursu“, kurio sąlygos – nupurkšti Paulių arba jo merginą Gabrielę (įraše vadinamą Rauliu). Žadamas laimėjimas – 500 eurų.

Įraše buvo galima matyti purškiamų dujų nuotrauką, Pauliaus ir Gabrielės fotografijas. Tiesa, „YouTube“ kūrėjo merginos viso veido nesimato, tačiau ji puikiai atpažįstama ir taip, nes rankose laiko jų bendrą augintinį šunį vardu Sušis, o nuotrauka paimta iš jos paskyros socialiniame tinkle.

Stop kadras/Paul de Miko laidos nuotrauka
Stop kadras/Paul de Miko laidos nuotrauka

Minėtas įrašas buvo ištrintas po pusvalandžio.

Tyrimą apie įvykį buvo pradėjęs virtualus patrulis, susirinkdamas viešumoje esančią informaciją. Rugsėjo 23-ąją ir lapkričio 4-ąją P.Mikolaitis su advokatu vyko į Kauną duoti parodymų.

Jie taip pat pateikė septynių lapų pareiškimą, dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo, pagal baudžiamojo kodekso 145 straipsnio pirmąją dalį ir 170-ojo straipsnio antrąją dalį.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl to, kad A.Kandrotas siūlė piniginį atlygį už pasikėsinimą į mano ir mano merginos sveikatą“, – teigė Paul de Miko.

Vis dėlto įrašo pabaigoje Paulius atskleidė, kad gruodžio 23 d. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ikiteisminį tyrimą sustabdė nenustačius nusikalstamą veiklą padariusio asmens.

„Ši byla nenueis visiškai niekur, nes teisiniame kontekste yra praktiškai neįmanoma įrodyti, kad pasikėsinimą į mano ir mano merginos sveikatą organizavo pats Antanas Kandrotas“, – apgailestavo P.Mikolaitis.

Paul de Miko vaizdo įrašas, kuriame jis plačiau pasakoja apie šį incidentą bei kitas bylas, kurios iškeltos Celofanui:

VIDEO: ANTANAS KANDROTAS-CELOFANAS BIJO MANĘS

Beje, po šio Paul de Miko vaizdo įrašo „Knygnešys“ prabilo dar kartą, pasidalijęs nuotraukų koliažu, kuriame – Pauliaus mergina ir lytį pakeitęs Raulis Mammadlis.

„Vienas iš jų yra vyras pasidaręs lyties keitimo operaciją, kita mergina desperatiškai siekianti tapti instagram žvaigždute. Komentaruose spėkite, kas yra kas. O kas sieja šituos asmenis? Jau greitai sužinosite“, – rašė „Knygnešys“.

Tiesa, ir šis įrašas po kurio laiko buvo ištrintas. Į jį sureagavo ir pats Paul de Miko.

„100 tūkstančių peržiūrų per 20 valandų ir šiukšlė galutinai kapituliavo. Antanui Kandrotui, pabrėžiu – 42-ejų metų vyrui (ginčytina), trijų vaikų tėvui – beliko tik dergtis iš absoliučiai niekuo dėtos merginos (ar, šiuo atveju – dviejų merginų) ir ši aferisto publikacija tik dar kartą patvirtina du labai svarbius, mano vaizdo įraše akcentuotus aspektus:

1. „Knygnešio“ puslapius administruoja Antanas Kandrotas.

2. Antanas Kandrotas organizavo pasikėsinimą į mano ir MANO MERGINOS sveikatą.

Tokia padugnės desperacija signalizuoja laimėjimą ir dar kartą didelis ačiū jums, kad žiūrite, dalinatės!

Tiesa, tikrieji laimėjimai bus tada, kai Lietuvos policija pradės kažką daryti dėl tokių kaip Antanas Kandrotas-Celofanas“, – rašė Paulius savo feisbuke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius