Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per mados fiestą nualpo Paksaitė

Trečiadienio vakarą į naujosios dizainerių Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės kolekcijos pristatymą sugužėjo daugybė svečių, tarp kurių ryškumu išsiskyrė ir Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru. Deja, jaunai moteriai per autoserviso patalpose vykusį drabužių demonstravimą pritrūko oro ir ji sukniubo vyrui ant rankų.
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru
Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru Aivaru / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Originalus dizainerių sumanymas surengti rudens ir žiemos kolekcijos pristatymą netikėtoje vietoje – automobilių servise – vakaro svečius nustebino. Tačiau mados kūrėjai tikriausiai nesitikėjo sulaukti tokios gausybės savo darbo gerbėjų, kurie gausiai susirinkę aplink stilizuotą podiumą autoserviso patalpose iš tiesų galėjo nepasidalyti oro.

I.Paksaitė-Stumbrienė su vyru kolekcijos pristatymą stebėjo atsistoję podiumo gale. Pasirodžius paskutiniam modeliui moteris išbalo ir sukniubo vyrui ant rankų. Šis ją skubiai išnešė į lauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius