Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po Alen Chicco ir jo draugės sumušimo – baro „Pilėnai“ piktdžiuga ir drastiškai kritę reitingai

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį žinomas atlikėjas Alen Chicco ir jo draugė buvo sumušti Vilniuje esančiame bare „Pilėnai“, tačiau, pasirodo, ne visiems tai sukėlė neigiamas emocijas. Štai pats baras socialiniuose tinkluose negali atsidžiaugti, kad po tokių įvykių atkreipė į save dėmesį.
Po kilusio skandalo baras „Pilėnai“ pasidalino piktdžiugiška žinute
Po kilusio skandalo baras „Pilėnai“ pasidalino piktdžiugiška žinute / Asmeninio albumo ir socialinių tinklų nuotr.

15min primena, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniaus bare „Pilėnai“ buvo užpultas ir sumuštas gerai žinomas atlikėjas Alen Chicco. Muzikanto teigimu, sumuštas buvo ne tik jis, bet ir jo draugė, su kuria tą vakarą linksminosi.

Galimai konfliktas įvyko dėl to, jog dainininkas buvo apsirengęs koncertiniais drabužiais, pasipuošęs peruku ir makiažu. Anot paties atlikėjo, jam į veidą trenkusiam vyrui, kuris buvo apibūdintas kaip „neonacis“, tokia apranga nepatiko.

Labiausiai atlikėjui užkliuvo tai, jog jokios pagalbos iš bare dirbančių asmenų jis nesulaukė. Anot jo, baro savininkas tiesiog leptelėjo klausimą, kodėl šis ten lankosi.

APIE TAI PLAČIAU GALITE SKAITYTI ČIA: Vilniaus bare su drauge sumuštas atlikėjas Alen Chicco: „Tokia ta Lietuva“

Panašu, jog dėl šio incidento baro atstovams galvos ir toliau nė kiek neskauda. Per žiniasklaidą ir socialinius tinklus nuvilnijus naujienai apie sumuštą atlikėją, „Pilėnai“ džiaugiasi gautu dėmesiu, nepaisant to, kad dėmesys daugiausia neigiamas.

„Oi, oi, oi (šypsenėlė), visgi su tokia padaryta reklama šiandien negalime neatsidaryti, susitinkame nuo 17 val.“, – feisbuko puslapyje rašė baro komunikacija.

Socialinių tinklų nuotr. /Po kilusio skandalo baras „Pilėnai“ pasidalino piktdžiugiška žinute
Socialinių tinklų nuotr. /Po kilusio skandalo baras „Pilėnai“ pasidalino piktdžiugiška žinute

Reitingai krenta akyse

Tiesa, į skandalą socialinių tinklų vartotojai sureagavo itin skubiai. Štai jau po poros valandų baro „Pilėnai“ feisbuko puslapyje nusidriekė neigiamų komentarų eilė. „Homofobų, neonacių vieta“, „nesaugi aplinka“ – tokiais epitetais Alen Chicco istoriją išgirdę asmenys komentavo baro aplinką ir nerekomendavo čia lankytis.

Nors baras anksčiau turėjo gan gerus feisbuko vartotojų įvertinimus, per pora valandų jie nukrito drastiškai. Teksto rašymo metu pagrindiniame baro puslapyje pasilinksminimų vietos įvertinimas buvo 2,7 (iš 5).

Ekrano nuotr./Baro „Pilėnai“ įvertinimas feisbuke
Ekrano nuotr./Baro „Pilėnai“ įvertinimas feisbuke

Kiek liūdnesnė situacija – kitame to paties baro puslapyje. Čia socialinių tinklų vartotojai tarė kiek griežtesnį verdiktą – barą įvertino 1,1 balo.

Ekrano nuotr./Baro „Pilėnai“ įvertinimas feisbuke
Ekrano nuotr./Baro „Pilėnai“ įvertinimas feisbuke

15min jau anksčiau paskambino feisbuke baro „Pilėnai“ nurodomu kontaktiniu numeriu, juo atsiliepė vyras, teigęs, kad jis nėra baro savininkas, tačiau esąs „atstovas spaudai“.

„Koks atlikėjas? Kas atlikėjas? Čia tas, kur Belarusijoje buvo?“ – paminėjus Alen Chicco vardą klausė vyras. „Mūsų bare niekas negalėjo būti sumuštas“, – skubėjo pabrėžti baro atstovas.

Tiesa, paminėjus, jog policija įvykį vis dėlto užfiksavo, pašnekovas atvejį staiga prisiminė ir pridūrė pats savo akimis jį matęs, tačiau kalbėtis apie incidentą atsisakė, vis siūlydamas užsukti į barą.

„Atsiprašau, ar buvote kada nors „Pilėnuose“? Užsukite, pamatysite, kad ten renkasi neformalūs žmonės ir jis nieko ten negalėjo nustebinti. O jeigu girtas susimušė, tai...“ – kalbėjo „Pilėnų“ darbuotojas.

Asmeninio albumo nuotr./Sumuštas Tomas Alenčikas-Alen Chicco
Asmeninio albumo nuotr./Sumuštas Tomas Alenčikas-Alen Chicco

Paklaustas, ar tikrai barmenai nereagavo ir apskritai nereaguoja į tokius smurto atvejus, baro atstovas sakė, jog jie esą nėra policija, tad neturėtų tvarkytis su tokio tipo bėdomis.

„Tam yra policija, mes nesame policija. Baras yra nesmurtinė struktūra, žmonės ten eina pasilinksminti“, – kalbėjo jis. Atsakyti į klausimus apie konfliktą atsisakęs pašnekovas pokalbio pabaigoje sušuko: „Jūs ten nebuvote, šnekate nesąmones! Viso gero!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius