Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dešimtmečio scenoje susitikusios „Mokinukės“: „Visos tebesam draugės“

Praeityje itin populiarios merginų grupės „Mokinukės“ narės po dešimties metų pertraukos vėl susitiko scenoje: dalyvavo televizijos laidos „Auksinė daina“ filmavime. Grupės narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė Žmonės.lt pasakojo, kad visos drauge merginos po grupės iširimo susitiko pirmąkart. Ir kas ten žino, ką šis susitikimas nulems.
„Mokinukės“
„Mokinukės“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Praeityje garsioje grupėje „Mokinukės“, kurią subūrė vokalo pedagogė Laima Lapkauskaitė, dainavo šešios merginos: Simona Nainė, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Rūta Žilionytė, Ieva Vaitiekūnienė ir Kristina Lepšytė.

Scenoje „Mokinukės“ pirmąkart pasirodė 2003-iaisiais ir lietuvišką popsceną drebino iki pat 2007-ųjų kai prasidėjo pokyčiai: grupę paliko Simona ir Ieva. Tačiau „Mokinukės“ dainavo ir toliau.

Vėliau jos užaugo, pakeitė grupės pavadinimą – tapo „Studentėmis“. Ilgainiui pakeitė ir grupės sudėtį: pradžioje dainavo Irūna, Ineta, Rūta ir Kristina, vėliau – Irūna, Ineta ir į grupę grįžusi Ieva.

VIDEO: Mokinukės (Studentės)- Užrakinta Surakinta

Taip merginos dainavo iki 2013-ųjų, kai jau visai išsiskirstė. O ketvirtadienį visos „Mokinukės“ ir vėl susitiko scenoje: dalyvavo televizijos laidos „Auksinė daina“ filmavime.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ineta Žvagulienė su dukra Barbora
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ineta Žvagulienė su dukra Barbora

„Dalyvaudamos laidoje atlikome senas „Mokinukių“ dainas. Tokia ta laidos tema – apie legendines Lietuvos grupes... Po šitiek metų vėl susitikome visos šešios tam, kad būtų išrinkta mūsų auksinė daina“, – Žmonės.lt sakė I.Puzaraitė-Žvagulienė.

Ji atviravo, kad per tuos 10 metų, kai visos šešios nebedainuoja drauge, jos susitiko pirmąkart. „Labai smagu susitikti. Visos labai džiaugiamės, kad susitikome. Anksčiau taip visos kartu susitikti vis nerasdavome laiko – tai viena, tai kita negalėdavo. O dabar, nors ir iš reikalo, bet pavyko. Visos tikrai palaikome ryšį. Visos esam draugės“, – kalbėjo Ineta.

Ar gali būti, kad grupės merginos vėl susivienys ir lips į sceną? „O kas žino? Gal kada nors taip ir bus. Dabar pabandėme, patiko. Žiūrėsim“, – mįslingai kalbėjo ji.

VIDEO: MOKINUKĖS ''Melagis''
VIDEO: Mokinukes - Pazadai, Bye bye (Live In Rc2005)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius