Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dviejų mėnesių į namus Londone grįžusį Martyną Levickį nustebino kalėdinė dovana

Gruodžio pradžioje į Lietuvą, o vėliau – į Jungtines Amerikos Valstijas išvykęs žymusis akordeonistas Martynas Levickis į namus Anglijoje, Londone, grįžo tik pirmadienį. Čia jį pasitiko netikėta staigmena: namuose muzikantas rado tik dabar jį pasiekusią aukso spalvos popieriuje įvyniotą kalėdinę dovaną.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Aiga Ozo Photography nuotr.

„Privalau tuo pasidalinti! Po dviejų mėnesių pagaliau grįžau namo ir radau kalėdinę dovaną! Neįprasta, tačiau taip miela“, – draugams internete vos grįžęs rašė M.Levickis.

Žmonės.lt akordeonistas atskleidė, kad po auksu žibančiu popieriumi slėpėsi subtili draugų dovana, kurios laiku šie perduoti taip ir nespėjo: žemėlapis su palinkėjimu skraidyti tiek pat daug, kiek dabar. „Dabar dovanėlė kabo ant mano miegamojo sienos“, – džiaugėsi muzikantas.

Panašu, kad draugų palinkėjimams lemta pildytis: nors namus M.Levickis pasiekė tik pirmadienį, jau trečiadienį jis išskrido į Italiją, kur žada viešėti iki savaitės galo. Iš ten vos pasiekęs Angliją vėl suskubs keliauti į Vokietiją, Lietuvoje jo lėktuvas leisis vasario 17 dieną. Po dešimties dienų viešnagės gimtinėje M.Levickis išskris į Kiniją – apsilankys Šanchajuje.

Nors šiuo metu atrodo, kad M.Levickio darbotvarkėje laisvos nėra nė akimirkos, jaunasis talentas nepamiršta Lietuvos: artimiausią savo koncertą gimtinėje jis planuoja surengti balandį.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio kalėdinė dovana
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio kalėdinė dovana

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius