Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po ilgos pertraukos Giulija pristato muzikinį klipą: nusifilmavo ir dukra Monika Falcon

Neseniai 52-ąjį gimtadienį atšventusi dainininkė Giulija gerbėjams paruošė velykinę staigmeną – po ilgos pertraukos dienos šviesą išvydo naujas jos dainos „Mūsų prisiminimai“ vaizdo klipas.
Giulija ir jos dukra Monika Falcon
Giulija ir jos dukra Monika Falcon / Stop kadras

Kone prieš ketverius metus parašytai dainai kurti vaizdo klipą ji pasirinko neatsitiktinai – šis kūrinys Giulijai itin brangus ir kelia daug šiltų emocijų. Tai daina, kurioje atsispindi asmeniniai jos išgyvenimai.

Galbūt todėl Giulija nusprendė, kad vaizdo klipe filmuosis jos dukra, operos solistė Monika Sakalauskaitė-Falcon. Ji visuomet buvo tarsi maža mamos kopija, todėl Giulija nesudvejojo – dukra klipe įkūnys ją pačią jaunystėje.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giulija ir Monika Falcon
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giulija ir Monika Falcon

„Tai jaudinanti daina, o vaizdo klipas, neabejoju, kai ką ir sugraudins. Kam nors jis patiks, širdį sukutens. Jame telpa daug jausmų, emocijų, o juk kiekvienas iš praeities turime ką prisiminti – apie pirmą meilę, daug jaunystės istorijų. Manosios atsispindi ir vaizdo klipe“, – 15min pasakojo Giulija.

Šiuo vaizdo klipu Giulija, sako, nesistengianti nustebinti pompastika, įmantriomis techninėmis filmavimo galimybėmis. Jame daug svarbiau emocijos, jausmai ir pati muzika.

„Šis klipas gal net kiek saldus, nebijau to žodžio. Norėjosi perteikti paprastumą, nuoširdumą, o man, kaip mamai, smagu, kad jame vaidino ir Monika. Kad ji filmuotųsi klipe – mano idėja, Monika vis rečiau būna Lietuvoje, mūsų bendrų kūrybinių projektų mažėja, todėl man glosto širdį, kad ji prisidėjo prie klipo kūrimo. O ir talento tam turi – Monika ne kartą jau yra nusifilmavusi įvairiuose klipuose, reklamose“, – pasakojo Giulija. Vaizdo klipe nusifilmavo ir aktorius Povilas Adomaitis.

Dainos „Mūsų prisiminimai“ vaizdo klipas buvo filmuojamas vasario mėnesį Vilniaus apylinkėse. Tuomet čia buvo labai šalta, iškritę daug sniego.

„Anksčiau Lietuvoje buvau viena pirmųjų, išleidusių daug vaizdo klipų, su komanda rodėme didelę iniciatyvą. O dabar buvo ilgoka pertrauka. Buvo toks nusivylimas, rodėsi, nebuvo tinkamas laikas. Tačiau dabar vėl atėjo kūrybinis įkvėpimas ir tikiu, kad ateityje tų klipų bus dar ne vienas“, – 15min kalbėjo Giulija.

Jau po kelių mėnesių, rudens pradžioje, ji gerbėjams ruošia ir naują albumą, o nuo spalio žada leistis į naują koncertinį turą po Lietuvą. „Dabar man – jausmų pakilimas, esu labai kūrybiškai nusiteikusi“, – sakė ji.

Dainos „Mūsų prisiminimai“ vaizdo klipą žiūrėkite čia:

VIDEO: Giulija Musu prisiminimai Video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius