Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po jausmų išbandymų atsigavusi D.Kazėnaitė parodė naują mylimąjį: „Šiuos santykius patikrins laikas“

Pastaraisiais metais ne vieną jausmų išbandymą patyrusi vizažistė Deimantė Kazėnaitė jau kurį laiką puoselėja santykius su širdies draugu iš Prancūzijos. O dabar pora įsiamžino ir bendroje fotosesijoje, kurios kadru moteris pasidalijo viešai. Tačiau pernelyg atvirauti apie mylimąjį Deimantė kol kas neskuba – sako, kad viskam ateina savas laikas.
Deimantė Kazėnaitė su mylimuoju
Deimantė Kazėnaitė su mylimuoju / Tomo Juškevičiaus, organizatorių nuotr.

Jau ne pirmą mėnesį Deimantės Kazėnaitės socialinių tinklų įrašuose netrūksta meilės užuominų. Vis dėlto iki šiol dalintasi tik kukliais kadrais, o dabar, praėjus kuriam laikui, moteris nusprendė pasidalyti ir bendra savo bei mylimojo iš Prancūzijos Nicolo nuotrauka.

Po šio kadro pasmalsauti apie jųdviejų santykius nusprendė ir 15min. Tačiau į detales apie pažintį leistis vizažistė kol kas nenori.

„Kol kas tik gražiai parodžiau, bet dar neplanuoju daugiau išsiplėsti. Viskas savo laiku, po truputį. Dar nėra taip, kad norėčiau pasakoti apie kažkokias detales“, – 15min kalbėjo D.Kazėnaitė.

Mergina mano, kad viskam yra savas laikas, tad apie santykius atsivers nebent ateityje.

„Žinote, kaip būna. Po truputį laikas patikrina ir tada labiau norisi kalbėti. Man atrodo, kad viskam natūraliai reikia daugiau laiko“, – apie naujus santykius nedaugžodžiavo mergina ir pridūrė, kad poros kadras užfiksuotas dar prieš šventes.

15min primena, kad prieš daugiau nei metus D.Kazėnaitė išsiskyrė su žymiu fotografu Gediminu Žilinsku. Poros santykiai truko septynerius metus.

„Toks tas gyvenimas“, – patvirtinęs netikėtą žinią pridūrė G.Žilinskas.

Plačiau komentuoti apie skaudų įvykį nė viena iš pusių nenorėjo. Patvirtinęs faktą apie pasibaigusius santykius, Gediminas Žilinskas tik pridūrė, kad tai nebuvo jo sprendimas.

Netrukus po to D.Kazėnaitė nėrė į naujus santykius, tačiau nudegė. Savo pamokančia istorija ji neseniai dalijosi LNK laidoje „Nuo... Iki...“.

„Jis iš tiesų mokėjo labai gražiai asistuoti, buvo įdomus, mandagus, tiesiog simpatiškas vyras... Ar greitai susisuko galva? Tuomet galvojau, kad tai nebuvo taip greitai. Tikrai nebuvo tas žmogus, kuris puola labai greitai į santykius. Tačiau dabar galvoju, kad nėriau labai greitai...“, – laidoje pasakojo D.Kazėnaitė.

Kas jis iš tiesų yra, ir kuo užsiima jai patikęs vyras Deimantė sužinojo tik tada, kai po pusantro mėnesio pažinties netikėtai sulaukė žinutės iš jo žmonos. Netrukus paaiškėjo, kad visa naujo pažįstamojo Deimantei papasakota gyvenimo istorija buvo grįsta melu – pradedant tuo, kur jis gyvena ir dirba, baigiant kilme. Vienintelis dalykas, apie kurį vyrukas nemelavo, tai, kad turi dukrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius