Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po M.A.M.A apdovanojimų baudą gavusi G.Alijeva: „Turiu susimokėti, nes ėjau į darbą“

Dalis M.A.M.A apdovanojimuose dalyvavusių žvaigždžių liko nubaustos, o tarp jų prieš pat šventes administracinės baudos sulaukė ir grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva. Atlikėja piktinosi, kad scenos žmonėms jau metus laiko nėra leidžiama dirbti, o tai padarius išrašinėjamos baudos.
69 Danguje
69 Danguje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atlikėja G.Alijeva socialiniame tinkle pasidalijo ją nuliūdinusiomis žiniomis – prieš pat Velykas grupės „69 danguje“ nares pasiekė baudos dėl karantino nepaisymo per M.A.M.A apdovanojimus.

Kaip parodė dainininkė, iš jos dėl to prašoma 250 eurų.

„Labai nefainai, nes mes tiesiog atvažiavome dirbti darbo, įteikti apdovanojimo, filmavomės koncerte, kuriame iš tikro didelė dalis pasirodymų buvo nufilmuota kur kas anksčiau, prieš karantiną. Visi žmonės pavargę, faktas, kad jie pasipiktino ir skundė, kad neva buvo nesilaikoma karantino“, – 15min tikino G.Alijeva.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės

Atlikėja pridūrė, kad, jos akimis, situacija atrodė visai kitaip. „Ant raudonojo kilimo be kaukių buvome gal kelias minutes, kol nusifotografavome. Paskui jas užsidėjome ir keliavome į savo erdvę“, – sakė moteris.

Kartu su „69 danguje“ merginomis dažnai leidžianti laiką atlikėja teigė nematanti nieko blogo, kad kambariuke jos kartu sėdėjo be kaukių.

„Mes kartu būname labai dažnai, esame kaip viena šeima, be to – visos esame prasirgusios koronavirusu ir turime antikūnių!“, – pabrėžė G.Alijeva.

Siunčia žinutę valdžiai

Atlikėja kartu teigė suprantanti, kodėl žmonės ant M.A.M.A apdovanojimuose pasirodžiusių žvaigždžių pyksta. „Visiškai normalu, mes visi pyktume“, – sakė ji, tačiau vietoje to siūlė pažvelgti į kontekstą.

G.Alijeva taip pat tikino, kad dėl griežto karantino metus užsidarę žmonės jau yra pavargę ir negali normaliai dirbti ar užsidirbti. Dėl to ji teigė norinti kreiptis į valdžios atstovus.

„Suvaržymus ir taisykles reikia keisti. Imunologai yra aiškiai pasakę, kad karantinas, norint suvaldyti pandemiją, veikia tik kelis mėnesius. Taip, saugotis vis tiek reikia, bet reikia sugalvoti kitas taisykles.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./69 Danguje
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./69 Danguje

Jau metus negalime dirbti savo darbo – nėra jokių koncertų, jokių renginių. Negauname jokių pajamų, todėl reikia išmokti, kaip su tuo gyventi – ar skiepytis, ar darytis testus“, – pasiūlymus pateikė dainininkė.

Paklausta, ar tikisi iš apdovanojimų organizatorių žadėtos pagalbos, G.Alijeva teigė jau ją gaunanti.

„Jie padeda, yra teisininkų komanda, kuri stebi šią situaciją taip, kad viskas būtų teisinga. Bet noriu pasakyti, kad jeigu būčiau padarius ką nors bloga, tikrai su tuo sutikčiau ir susimokėčiau baudą. Dėl to dabar aiškinuosi tam tikrus niuansus“, – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius