TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po T.Ė.T.Ė. – lengva sumaištis: Free Finga paskelbė apie pavogtą laimėjimą, jį atsiėmė antrininkas

Nors ir ne balandžio 1-oji, bet šeštadienį įvykę alternatyvios muzikos apdovanojimai T.Ė.T.Ė neapsiėjo be linksmų pokštų. Žinomas atlikėjas Free Finga, gavęs metų debiuto apdovanojimą ant scenos lipo kartu su kolega, prodiuseriu Vitaliju Puzyriovu-Vaiperiu. Vis dėlto viskas buvo kiek kitaip, nei pasirodė iš pirmo žvilgsnio.
T.Ė.T.Ė akimirka
T.Ė.T.Ė akimirka / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Ramų vandenį sekmadienio popietę sudrumstė oficialiame Free Finga feisbuko puslapyje pasirodęs įsiskaudinusio grupės lyderio Tomo įrašas.

„DĖMESIO! Nors esu labai dėkingas T.Ė.T.Ė. apdovanojimams – vakar Free Finga paskelbtas metų debiutu ir metų atlikėju – esu apšalęs ir priverstas patikinti – vakar apdovanojimus atsiėmiau ne mes su Vaiperiu, o asmenys priėmę apdovanojimus dingo“, – su nuoskauda rašė Tomas.

Arno Strumilos / 15min nuotr./T.Ė.T.Ė akimirka
Arno Strumilos / 15min nuotr./T.Ė.T.Ė akimirka

15min susisiekus su Free Finga vadybininku Luku Paukšte, jis labai rimtu veidu paaiškino, kad tai tikrai ne pokšas. Anot jo, tik ryte, naujienų portaluose pamatę nuotraukas suprato, jog vargšas apdovanojimas pasiklydo ir nukeliavo į kitas rankas.

„Mes neatvykome į apdovanojimus. Tačiau atvyko kiti asmenys, panašūs į Tomą ir Vaiperį – mūsų prodiuserį. Tai ne pokštas“, – sakė Lukas.

Anot jo, organizatoriai šį nesusipratimą taip pat praleido pro akis, todėl apdovanojimas buvo atiduotas apsimetėliams.

„Matot, ten toks organizavimas. Niekas nežiūrėjo į jų pasus ar dar ką nors“, – juokėsi grupės vadybininkas.

Vis dėlto nei Free Finga, nei jo vadybininkas ar prodiuseris organizatoriams neturi jokių pretenzijų tik tikisi, kad statulėlę pasiėmę žmones, jas gražins.

„Mes negalvojame, kad tai pokštas iš organizatorių pusės, galbūt tiesiog kažkas atėjo, paprikolino ir išėjo. Per daug nesvarbu tie apdovanojimai, kažkas dabar iš mūsų kalba su T.Ė.T.Ė organizatoriais. Neturime jokio nusistatymo, viskas gerai, bet turime kitų darbų, todėl nelabai domina apdovanojimai, kada nors jį atsiimsime“, – sakė Free Finga vadybininkas.

Paklausus, ar vis dėlto, tai buvo labai gerai apgalvotas Free Finga būdas pasireklamuoti, Lukas griežtai neigė.

„Ne, nu ką mes galėjome reklamuoti. Aš tų žmonių nepažįstu. Man atrodo tai buvo jų (organizatorių – aut. past.) pokštas. Arba išvis niekas nepažįsta tų žmonių. Ką mes galėjome reklamuoti, o skandalai mūsų nelabai domina“, – juokėsi L.Paukštė.

15min susisiekus su T.Ė.T.Ė organizatoriumi Motiejumi, jis juokavo, kad tai tebuvo puikiai sugalvotas pačių Free Finga grupės pokštas, kuris puikiai pavyko.

„Taip, manau, kad jis sugalvojo visą šį reikalą, nes, kiek mačiau, apdovanojimą atsiėmė jų bičiuliai, iš kurių vienas buvo panašus į jį (Free Finga – aut. past.).“, – sakė renginio organizatorius.

Anot jo, taip atlikėjai pasielgė, nes norėjo sukelti daugiau triukšmo ir pasireklamuoti, sukurti skandalą. Paklaustas, kas, jo žiniomis, lipo į sceną, Motiejus įvardyti vardais ir pavardėmis žmonių nenorėjo.

„Oi, nepasakysiu vardais, tik žinau, kad jie yra viena komanda. Akivaizdžiai matėsi, kad jie patys tai sugalvojo, surežisavo. Manau, kad tai visai linksmas momentas“, – visai rimtai kalbėjo organizatorius.

Panašu, kad vaikinams pokštas puikiai pasisekė. Dar prieš renginį socialiniuose tinkluose žinomas prodiuseris Vaiperis pozavo su savo antrininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius