Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po vestuvių Balyje – dar vienos Kretingoje: S.Martinavičius oficialiai vedė perpus jaunesnę mylimąją

Lapkričio mėnesį verslininkai Sigitas Martinavičius (50) ir Edita Rupeikaitė (26) egzotiškoje saloje iškėlė svajonių vestuves, o dabar jausmus oficialiai įteisino ir Lietuvoje. Ketvirtadienio popietę Kretingoje jiedu antrą kartą vienas kitam tarė lemtingą „taip“, o po ceremonijos išskubėjo tiesiai į oro uostą. Kaip patys sako, dabar jų laukia tikrasis medaus mėnuo.
Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Vos po kelių mėnesių nuo draugystės pradžios jie susižadėjo, o lapkričio viduryje iškėlė ir vestuves – Balyje, romantiškai ant jūros kranto ir tik vienu du.

Ir nors rudeniop pora apie vestuves Lietuvoje net minties neturėjo, o meilę norėjo prisiekti kažkur toli, apsupti gamtos, ketvirtadienio popietę Sigitas ir Edita savo santuoką oficialiai įteisino Lietuvoje.

Vis dėlto ir šį kartą pora liko ištikimi sau – šią dieną nereikėjo nei prabangių suknelių, nei gausaus būrio svečių. Juolab, kad patys šią santuoką vadina tik formalumu.

„Tai tik formalumas, vyrų ir žmona esame jau senai. Tačiau kadangi santuoka tik prieš Dievą negaliojo, dabar jau oficialiai esame vyru ir žmona, – 15min komentavo S.Martinavičius.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė Martinavičienė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė Martinavičienė

Kadangi ši santuoka tik formalumas, tad ir diena pasirinkta atsitiktinai. Vis dėlto laimingi sutuoktiniai dėkoja sėkmingai susidėliojusiam likimui – po ceremonijos jiedu išskubėjo į oro uostą. Į kelionę, kurią vadina tikruoju medaus mėnesiu.

Šiuo stovime su lagaminais ir laukiame skrydžio į Panamą. Pagaliau galėsime tiesiog būti vienas su kitu, mėgautis dėmesiu“, – pasakojo verslininkas.

Nors Sigitas ir Edita į bendrą gyvenimo kelionę išsiruošė labai greitai, jiedu niekada nesijautė skubantys. Gi kai myli, laikas tikrai nesvarbu.

„Juk ne po mėnesio susižavėjimo tuokiamės, praėjo jau pusmetis, kai intensyviai su visa šeima, vaikais leidžiame laiką, viskas puikiai einasi, todėl toliau norisi gyventi kaip normaliai šeimai“, – 15min tikino S.Martinavičius.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

Pasak Sigito, jųdviejų su Edita santykiuose jis leido viskam plaukti pasroviui. Greitai, bet būdamas tikras tuo, jis panoro jai pasipiršti, o galiausiai ir susituokti.

„Supratęs, kad noriu su ja toliau sieti rimtesnius santykius, kartu gyventi, aš natūraliai jai pasipiršau. O tada kilo mintis, kad išvažiavę į Balį mes čia oficialiai įformintumėme savo santykius. Gal aš esu konservatyvus, bet į šeimą žiūriu labai rimtai“, – šypsojosi S.Martinavičius.

Ant Klaipėdos molo liepos mėnesį sulaukusi prašymo tapti Sigito žmona, Edita sako iš nuostabos net išsižiojusi. „Buvo taip netikėta, kad net nelabai suvokiau, kas ten įvyko, buvau šokiruota... Atsipeikėti prireikė kelių valandų“, – juokėsi ji.

Rugsėjo pradžioje įsimylėjėlių rankas papuošė ir vienodos tatuiruotės su būsimų vestuvių data. „Gal ir skubotai, bet tai tik įrodo mūsų rimtą požiūrį dėl vienas kito“, – sakė Sigitas.

Sigitui ši santuoka – jau trečioji. Iš pirmosios santuokos jis turi dvi dukras, iš antrosios – sūnų ir dukrą. Editai šios vestuvės buvo antrosios. Iš ankstesnių santykių ji turi du vaikus.

Nors jųdviejų šeima jau ir taip atrodo didelė – kartu su jais gyvena du verslininkės vaikai, ką tik naujai iškepti jaunavedžiai jau svajoja susilaukti ir bendrų atžalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius