Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prie „Info dienos“ vedėjų komandos jungiasi Arnas Mazėtis: pakeis iki šiol dirbusį Tadą Grabį

Vasario mėnesį prie informacinės laidos „Info diena“ vedėjų komandos prisijungs žurnalistas Arnas Mazėtis. Žinių laidą, transliuojamą per LNK kanalų grupei priklausančią „Info TV“ televiziją, Arnas ves kartu su Viktoru Jakovlevu ir Liuda Kudinova, skelbiama pranešime spaudai.
Arnas Mazėtis
Arnas Mazėtis / Asmeninio albumo nuotr.

„Esu televizinių žinių žmogus ir grįžtu prie savo formato. „Info dienoje“ man atsiveria naujos galimybės – ne tik kalbinti studijos svečius, dienos herojus, bet ir kasdien rengti išsamias žinias, juolab, kad „Info diena“ yra išskirtinė laida, išsamiausia šalyje“, – sako Arnas.

„Sveikiname naują komandos narį ir džiaugiamės, kad A.Mazėtis priėmė mūsų pasiūlymą, – sako LNK žinių studijos, rengiančios „Info dieną“, vadovas Rolandas Agintas. – „Info diena“ keičiasi, atsinaujina, bus daug naujų sprendimų, naujos struktūros, laida bus kur kas modernesnė. Būtent Arnas ir susidoros su naujais iššūkiais, o „Info dienos“ žiūrovai nudžiugs, išvydę mylimą televizijos veidą“.

„Man „Info diena“ patinka savo struktūra. Nesvarbu, kada įsijungti – penktą ar septintą vakaro, visada gali sužinoti visas dienos naujienas ir visais kampais. Beje, kaskart įsijungęs šią laidą, atrandu ir kažką naujo, negirdėto, nors pats nuolat esu prie naujienų pulso“, – sako A.Mazėtis.

Simboliška, kad į LNK A.Mazėtis grįžta po dešimties metų – būtent LNK žiniose jis pradėjo savo televizinę karjerą. Vėliau žurnalistas dirbo portale „Alfa“, įvairiose pramoginėse laidose, nacionalinėje televizijoje, o pastaruosius pusantrų metų darbavosi delfi.lt naujienų portale, rašoma išplatintame pranešime spaudai.

Kantar duomenimis, kasdien „Info dieną“ per „Info TV“ žiūri 145 tūkst. žmonių.

15min laidų vedėjas A.Mazėtis patvirtino, kad atsisveikina su darbu delfi.lt. Jo paskutinė darbo diena portale numatyta sausio 30-ąją.

„Išsiskiriame draugiškai, nėra jokių pykčių, tačiau sulaukiau pasiūlymo, kurio negalėjau atsisakyti. Naujienų portale gavau absoliučią laisvę ir neapsakomas pamokas, tačiau „Info TV“ pasiūlyti pokyčiai mane sudomino“, – 15min teigė A.Mazėtis.

Anot A.Mazėčio, kol kas apie jo visas pareigybes naujame darbe dar sunku kalbėti, šis klausimas dar kol nėra iki galo išgrynintas. Kiek yra aptarta, teks pačiam rengti žinias ir kalbinti pašnekovus, taip pat būti vienu iš laidos vedėjų.

Iki šiol „Info dieną“ su V.Jakovlevu ir L.Kudinova vedęs Tadas Grabys penktadienį 15min atskleidė, kad Info TV kanalo žiniose jo nebelieka.

Laidų vedėjas kol kas neatsakė, ar šis sprendimas priimtas jo paties noru, tačiau T.Grabys pažadėjo atsakymą pateikti greitu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius