-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prodiuseris Ž.Žusinas mylimajai pasipiršo feisbuke: „Visada norėjau tai pasakyti, bet buvau bailys“

Muzikos prodiuseris, audiovizualinio meno kūrėjas Žilvinas Žusinas pasipiršo mylimajai, ilgametės širdies draugės ir savo sūnaus motinos Ingridos Toleikytės rankos jis paprašė... feisbuke.
Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė
Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė / Asmeninio albumo nuotr.

Pasidalinęs jos nuotrauka socialiniame tinkle, Ž.Žusinas rašė: „Visada norėjau pasakyti, bet buvau bailys – tapk mano žmona“.

Prodiuseris mylimajai išsakė daugybę gražių žodžių, Ingridą vadino savo „gyvenimo moterimi, sūnaus mama, su kuria atrado ramybę, įkvėpimą kurti ir tobulėti, o taip pat visuomet jautė jos palaikymą, motyvaciją dirbti ir kartu siekti tikslų“.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė

„Iš to didelio džiaugsmo, kad šiame gyvenime sutikau Tave <...>, užauga per dideli sparnai, kurių laukia Ikaro likimas. Viduje, matyt, iškėlęs galvą didžiavausi ir per daug kažkuo džiaugiausi.

Lyg viskas, kas gera, yra natūralu, o reikalingu metu pamiršdamas skirti dėmesį, pasakyti, kaip stipriai gerbiu, myliu ir vertinu.

Kažkodėl tik, kai būna peržengtos ribos, ir aš iš tų eilinių, tik dabar, sėdėdamas vienas tarp sienų, labai aiškiai ir šviesiai suprantu, kad iš to susireikšminimo, pasipūtimo, per pašėlusį gyvenimo tempą pamiršau duoti ir suteikti tai, ir dar daugiau, kiek Tu skyrei ir apdovanojai mane.

Viskas dėka Tavęs. Suprantu, kad vienoje situacijoje vaidindamas protingesnį, kitoje situacijoje būnu tiesiog pašlemėkas. Visada norėjau Tau pasakyti, bet buvau tiesiog bailys. Ingrida, tapk mano žmona“, – feisbuke atvirai rašė Ž.Žusinas.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Žusinas ir Ingrida Toleikytė

Tiesa, kol kas jo mylimoji apie šias, socialinėje erdvėje įvykusias piršlybas dar nieko nežino, ji dar nespėjo pamatyti žinutės.

Tačiau nepaisant to, Ž.Žusinas I.Toleikytės rankos ketina paprašyti ir gyvai, vakare jis planuoja pasipiršti akis į akį.

„Man atrodo, kad šiais laikais ne taip svarbu, kaip pasipiršti. Supratau, kad iš pradžių noriu padaryti būtent taip – parodyti visiems, ir jos draugams, šeimai, parodyti pagarbą.

Tai, kas surašyta mano tekste, yra nuoširdu, tam reikia rasti savyje jėgų pasakyti. Man tai kaip kokia išpažintis“, – 15min sakė Ž.Žusinas.

Pasipiršti vakare gyvai jis planuoja kartu su judviejų sūnumi, jo akivaizdoje. Ž.Žusinas įsitikinęs, kad nėra nieko gražiau, kad jų vaikas tamps sužadėtuvių liudininku.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Toleikytė su sūnumi
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Toleikytė su sūnumi

„Man visuomet atrodė gražu ir tai, kad mūsų sūnus sudalyvaus ir mūsų vestuvėse“, – sakė jis.

O vestuves pora jau taip pat planuoja, jas ketina atšvęsti kitų metų vasarą.

Ž.Žusinas ne vienerius metus dirbo „Sel“ prodiuseriu, I.Toleikytė muzikos pasaulyje geriau žinoma atlikėjos Dzalos vardu. Pora susižadėti nusprendė po daugiau nei trejus metus trukusios draugystės. Įdomu ir tai, kad sūnaus jiedu susilaukti nusprendė po keturių mėnesių draugystės, toks buvo abiejų noras.

Daugiau poros nuotraukų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius