Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Queens of Roses“ narė Dileta Kisielienė griauna stereotipus: „Su anyta Palma esame puikios draugės“

Įprasta manyti, kad santykiai tarp anytos ir marčios dažnai būna įtempti, vyro mamai sunku įtikti, o ši be pagrindo kišasi į šeimos reikalus. Tačiau atlikėjos, grupės „Queens of Roses“ narės Diletos Meškaitės-Kisielienės (26) ir jos vyro Donato Kisieliaus mamos, teisininkės Palmos Kisielienės ryšys anaiptol neprimena kuriamų stereotipų.
Palma Kisielienė ir Dileta Meškaitė-Kisielienė
Palma Kisielienė ir Dileta Meškaitė-Kisielienė / „Guess“ nuotr.

15min D.Meškaitė-Kisielienė pasakojo, kad pažintį su Donato mama Palma prisimins visą gyvenimą – streso buvo per akis. Su P.Kisieliene Dileta susipažino 2014-ųjų žiemą, kai jos namuose puošė Kalėdų eglę.

„Patikėkit manimi, jaudinausi kaip prieš egzaminą, nes per pirmąjį susitikimą tave vertina, gali sulaukti ir nepatogių klausimų. Įsivaizduokite, važiuoji pas žmogų, kurio nepažįsti, ir su juo puoši eglutę – buvo didelis jaudulys, juk ji yra vyro mama“, – prisimena D.Meškaitė-Kisielienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dileta Meškaitė-Kisielienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dileta Meškaitė-Kisielienė

Dileta teigė, kad pažinties su mylimojo mama metu nesistengė sudaryti kuo geresnio įspūdžio – buvo tokia, kokia visuomet yra. Matyt, nuoširdumas Donato mamą ir papirko.

„Man neišeina per save perlipti ir ką nors vaidinti ar stengtis būti kitokiai nei esu. Buvau natūrali, nieko nevaidinau. Ką galvojau, tą sakiau. Net nereikėjo stengtis sutarti, viskas išėjo natūraliai. Aš net pati nesitikėjau, kad viskas gali būti taip paprasta ir gražu“, – pasakojo D.Meškaitė-Kisielienė.

M.Meškaitė-Kisielienė džiaugėsi, kad šiuo metu puikiai sutaria tiek su Palma, tiek su Donato tėvu Edmundu.

„Jeigu būna laisvo laiko, būtinai kartu pavakarieniaujame, ką nors nuveikiame. Dažnai pasiskambiname, kalbame, gerai sutariame. Aš jų nelaikau vyro tėvais, man jie – kaip draugai“, – šypsojosi Dileta.

Ji pridūrė, kad jeigu kyla koks klausimas, ar reikia pagalbos, dažnai kreipiasi į Palmą ir Edmundą. Tačiau, juokėsi, savo vyru jiems niekuomet nesiskundžia. „Bet man nereikia priežasties, kad galėčiau su jais pasikalbėti“, – sakė Dileta.

Dileta pasakojo, kad Donato mama Palma gerai nusimano madose, todėl laisvu metu mėgsta kartu apsipirkinėti.

„Su anyta Palma esame puikios draugės, netgi skoniai mūsų sutampa. Jeigu aš renkuosi drabužius, tai man pataria, jeigu ji – aš patariu ir pasakau savo nuomonę. Aišku, ne kiekvieną kartą kartu apsipirkinėjame, bet kai būname kartu, būna labai linksma. Kad ir kaip būtų, mūsų dviejų geriau nepaleisti į parduotuvę“ – juokėsi D.Meškaitė-Kisielienė.

Diletos šeima išsibarsčiusi – mama gyvena Palangoje, tėtis Airijoje, todėl ganėtinai sunku surinkti visus į vieną būrį. „Kai būna didžiosios metų šventės, vis tiek stengiuosi surinkti visus prie bendro stalo“, – pasakojo D.Meškaitė-Kisielienė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Palma Kisielienė ir Dileta Meškaitė-Kisielienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Palma Kisielienė ir Dileta Meškaitė-Kisielienė

D.Kisieliaus mama Palma 15min taip pat teigė, kad santykis su Dileta – ne toks, kaip įprasta manyti apie anytą ir marčią.

„Normalūs mūsų santykiai todėl, kad ji labai lengvai bendraujanti ir norinti bendrauti. Ji visuomet siūlo savo pagalbą, siūlosi padėti. Dileta – gerietė. Mūsų santykiai puikūs, žmogiški, giminiški“, – sakė Palma.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dileta Meškaitė ir Donatas Kisielius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dileta Meškaitė ir Donatas Kisielius

P.Kisielienė prisimena ir jųdviejų pirmąjį susitikimą. „Kai pamačiau ją pirmą kartą, supratau, kad ji – graži, daili mergaitė, lengvai bendraujanti su nepažįstamais žmonėmis. Nuo pat pradžių mus lydėjo normalūs santykiai. Džiaugiuosi, kad tarp Donato ir Diletos taip pat santykiai geri, jie puikiai sutaria“, – pasakojo P.Kisielienė.

P.Kisielienė teigė, kad Dileta – atsakinga ir darbšti moteris, visuomet užsibrėžianti galybę tikslų.

„Po kelių susitikimų su Dileta aš supratau, kad ji gyvena atsakingai, stengiasi atsakyti už savo veiksmus. Manau, kad ir šeimoje ji tokia. Labai rūpinasi namais, namų interjeru – jai svarbu, kad viskas būtų gražu. Vos ne kiekvieną dieną kažką vis patvarko. Kiemelį turi prie namo, jai reikia ir gėlių, ir braškių pasodinti.

Dileta visuomet trykšta energija ir iškart nori padaryti labai daug – kartais būna net per daug“, – juokėsi P.Kisielienė.

„Donatas net pasikeitė, kai sutiko Diletą. Gyvenimo draugės ieškojo ilgai – iki 33 metų. Kai susipažino su Dileta, pasidarė linksmesnis, geresnės nuotaikos. Kai vaikų santykiai geri, ko daugiau tėvams reikia“ – 15min pasakojo P.Kisielienė.

Dileta Meškaitė ir Donatas Kisielius sostinės Bernardinų bažnyčioje susituokė 2015-ųjų liepą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainininkė Dileta Meškaitė Vilniuje susituokė su antstoliu Donatu Kisieliumi

TAIP PAT SKAITYKITE: Diletos Meškaitės ir Donato Kisieliaus medaus mėnuo Meksikoje: romantika ir pašėlę nuotykiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius