-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Daškevičius-Remis viešai pirmąkart pasirodė su mylimąja Kamile: demonstravo jausmus

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vykusiame M.A.M.A 2022 apdovanojimų nominantų paskelbime dalyvavo ne tik patys atlikėjai, bet ir jų antrosios pusės. Tarp jų – reperį Remigijų Daškevičių-Remį palaikiusi nauja mylimoji Kamilė.
Remigijus Daškevičius-Remis su mylimąja Kamile
Remigijus Daškevičius-Remis su mylimąja Kamile / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Žmonės.lt žiniomis, dabartinė Remio širdies draugė Kamilė kilusi iš Biržų. Mergina socialiniame tinkle prisistato didžėja.

Pora kartu jau ne vieną mėnesį, tačiau viešumoje kartu pirmą kartą pasirodė tik dabar. Remigijui Daškevičiui draugiją Kamilė palaikė ketvirtadienio vakarą Vilniuje vykusiame M.A.M.A 2022 nominantų paskelbime.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./M.A.M.A. 2022 nominantų paskelbimo ceremonija
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./M.A.M.A. 2022 nominantų paskelbimo ceremonija

Čia paaiškėjo, kad Remis Retro apdovanojimuose nominuotas tris kartus – kategorijose „Metų proveržis“, „Metų progresyvios pop muzikos grupė/atlikėjai“ ir „Metų kūrinys/daina“ (už kūrinį „Panelė verta milijono“).

Mylimieji vakaro metu nevengė demonstruoti vienas kitam jaučiamų romantiškų jausmų, glaustėsi vienas prie kito.

Kamilė į renginį atvyko pasipuošusi juoda suknele, mūvėjo pirštines, be to, dėmesio sulaukė ir merginos tatuiruotė. Ant jos raktikaulio – užrašas „Vieta jūsų reklamai“, kurį papildo po juo esantis kryžius.

Fotogalerija:

Primename, kad prieš tai Remigijus Daškevičius-Remis buvo užmezgęs santykius su šokėja Svajūne Kačenauskaite. Vis dėlto 2022-aisias, po dvejų metų draugystės, pora pasuko skirtingais keliais. Pati Svajūnė portalui delfi.lt nurodė, kad santykių iširimo priežastis – išdavystė.

„Remigijus ir mano buvusi geriausia draugė visada norėjo daugiau dėmesio ir sekėjų socialiniuose tinkluose, tai tikiuosi, kad jų troškimas išsipildys“, – teigė S.Kačenauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius