-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Ščiogolevaitei šeimos pagausėjimas bus lyg gimtadienio dovana: Ketvirtoji „A“ jau pakeliui

Birželio 25-ąją dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei sueina 37-eri. Gimtadienių ji sako nesureikšminanti, tačiau kasmet jų labai laukianti. Šiais metais laukimas ypatingas, kadangi būtent birželio mėnesį tris vaikus – Adomą, Anabelę ir Aroną auginanti R.Ščiogolevaitė taps jau keturių vaikų mama.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Karolinos Funkienės nuotr.

Ryžtis didelei šeimai paskatino vyras

Iki pat paskutinių nėštumo mėnesių Rūta aktyviai darbavosi ir scenoje, ir televizijoje. Nors darbais šiuo metu nėra apsikrovusi, tačiau namuose, kai tokia didelė šeima – tik spėk suktis. Šiuo metu Rūtos savijauta – niekuo neišsiskirianti, ji, kaip sako, visada buvo linkusi mažai ilsėtis. Gimus vaikeliui dainininkė taip pat neketina sėdėti sudėjusi rankų ir jau netrukus planuoja grįžti į televiziją.

Atlikėja paklausta kas paskatino ryžtis didelei šeimai atskleidė, kad asmeninė vaikystės patirtis vyras prisidėjo prie šio sprendimo. „Ryžausi tam, nes augau viena ir man tai labai nepatiko. Be to, mano vyras moka labai gražiai kalbėti... Matau, kaip jis myli mūsų vaikus“ , – atsakė Rūta.

Ketvirtoji „A“ jau pakeliui

Rūta paklausta, kaip dėl mažylio atėjimo nusiteikę vyresnieji vaikai, atviravo: „Didysis sako, kad galbūt vaikų jau užteks, nes namie daug šurmulio. Anabelė mažylio laukia labai – jai tai lyg lėlytė“.

„We will grill“ dienos nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su vaikais
„We will grill“ dienos nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su vaikais

Nors Rūta dar neatvirauja koks vardas sugalvotas ketvirtai atžalai, ne paslaptis, kad jis prasidės „A“ raide. „Norėjau, kad visų vaikų vardai būtų iš A raidės. Retesnis vardas man taip pat yra prioritetas“, sakė trijų vaikų – Adomo, Anabelės ir Arono mama.

Besiruošiant motinystei – kraitelio ruošimas

Ruošiantis motinystei viena svarbiausių užduočių – pasirūpinti naujagimiui skirtomis prekėmis: drabužėliais, žaislais, vežimėliu ir kitomis priemonėmis. Kūdikiui skirto kraitelio ruošimas – visai kitoks nei laukiantis pirmo vaiko, kai turi marias laiko ir gali džiaugtis kiekvienu nauju daikteliu, lankstyti rūbelius ir dėlioti juos iš lentynos į lentyną.

Rūta, paklausta apie kraitelį atviravo, kad buvo nusprendusi sustabdyti šeimos augimą, tad buvo pasirinkus viską išdalinti ir išparduoti. Dabar rinkdamasi naujus pirkinius naujagimiui dainininkė vadovaudamasi įgyta motinystės patirtimi ir perka mažiau, bet kokybe pasižyminčius daiktus.

Karolinos Funkienės nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Karolinos Funkienės nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

„Džiaugtis ir svajoti nėra kada, džiaugiuosi, kad sugebėjau skirti laiko ir paruošti viską, ko mudviem su mažyliu reikės pirmą mėnesį“, – sako ji.

Vieną iš svarbesnių pirkinių naujagimiui Rūta išskyrė vaikišką vežimėlį, kuris yra nepakeičiamas kompanionas aktyviai šeimai.

„Vežimėlio reikia ypatingo, nes vaikai į mamą ...labai aukšti, lopšius greitai išauga. Su vežimėliu važinėju ne tik po parduotuves, bet ir per sniegą ar neasfaltuotą kelią. Tad manevringas, didelis, bet negremėzdiškas – tokius mano reikalavimus atitiko naujausios kolekcijos „Aero Tutis“ vaikiškas vežimėlis“, – pasakoja Rūta.

Renkantis vežimėlio spalvą, Rūta su vyru jau atkreipė dėmesį, kad ryškūs sodrūs atspalviai labai vilioja vabzdžius, tad gyvenant gamtos apsuptyje, kur su kūdikiu leidžiama daug laiko lauke – verčiau rinkis prigesintą spalvą. Tokios spalvos vežimėlį pasirinko ir ji – pilko atspalvio su rudos odos detalėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius