Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Lopez nuotrauka pasidalijusi trenerė R.Vilkienė: „Lietuvoje 45-erių moteris – jau nurašyta“

Popmuzikos žvaigždės Jennifer Lopez atviros nuotraukos, kuriose ji žurnalui „In Style“ pozuoja kone nuoga, netruko apskrieti internetą. Įspūdinga 49-erių atlikėjos figūra socialiniuose tinkluose plačiai aptarinėjama ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje. Kadras neliko nepastebėtas ir asmeninės fitneso trenerės Rasos Vilkienės (44).
Rasa Vilkienė ir Jennifer Lopez
Rasa Vilkienė ir Jennifer Lopez / Asmeninio albumo ir „InStyle“ nuotr.

„Na, LT komentatorės, kur jūsų komentarai „kaip vulgaru“, „kaip gašlu“, „dėmesio stoka“, „vidutinio amžiaus krizė“? „Jai juk 49-eri!“, „Pornografija!“ Baikite gyventi davatkų gyvenimą“, – feisbuke rašė trenerė, pasidalijusi J.Lo nuotrauka.

Mat pati Rasa, neseniai socialiniuose tinkluose paviešinusi savo atviresnes fotografijas, sulaukė ne tik pagyrimų, bet ir kritikos.

Pasak R.Vilkienės, toks aplinkinių požiūris liūdina. Esą jei moteris gali didžiuotis savo puikia figūra – kodėl jai to nedaryti?

„Nuo 2000-ųjų dirbu trenere, turiu savo sporto klubą, žinau, kiek reikia prakaito įdėti, kad pasiektum tokius rezultatus, ypač Jennifer Lopez amžiuje“, – 15min sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Rasa Vilkienė
Asmeninio albumo nuotr./Rasa Vilkienė

Pačiai R.Vilkienei – 44-eji, tačiau ji tikina, jog norint turėti dailią figūrą amžius neturi reikšmės, trokštami rezultatai pasiekiami juodu darbu.

„Suprantu, kad Jennifer turi komandą, kuri ja rūpinasi, bet mes kiekvienas turime tiek, kiek nusipelnome. Jei kūnas pateikiamas estetiškai, o šiuo Jennifer Lopez atveju – taip ir yra, tai jis tampa kone meno paveikslu, galima tik žavėtis. Su mielu noru ją palaikysiu, jei ji nuspręs pozuoti apsinuoginusi ir 59-erių – kiekviena moteris norėtų būti jos vietoje“, – 15min kalbėjo R.Vilkienė.

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Trenerė įsitikinusi, kad tokia jos drąsa turėtų įkvėpti ir kitas moteris. Ir net jei ne visos gali pasigirti liekna figūra, svarbiausia – rūpinimasis savimi, prižiūrėti kūną.

Motyvuodama ir kitas moteris, R.Vilkienė pasidalino išskirtine, vos prieš keletą dienų JAV daryta fotosesija, kurioje ji pozavo su bikiniu. Nuotraukas darė jos vyras Tadas Vilkas.

Asmeninio albumo nuotr./Rasa Vilkienė
Asmeninio albumo nuotr./Rasa Vilkienė

„Mano kūnas – mano vizitinė kortelė. Gaila, kad Lietuvoje tokias nuotraukas daugelis priima ne kaip. Nes esą turiu tris vaikus, o vaikai patiria stresą... Tačiau mano vaikai džiaugiasi mane pamatę nuotraukose, mano keturmetė dukra net pamačiusi moterį su sportine apranga sako – mama, čia tu. Man liūdna, kad esame tokie kompleksuoti ir negalime pasidžiaugti kitu, visada esame pikti. Lietuvoje 45-erių moteris – jau nurašyta, nors užsienyje – tai gražiausi jos metai“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Rasa Vilkienė
Asmeninio albumo nuotr./Rasa Vilkienė

R.Vilkienė įsitikinusi, kad turint gražią figūrą būtų nuodėmė slėpti ją po keliais drabužių sluoksniais. „Niekas nesako, kad reikia vaikščioti pliku užpakaliu, tačiau kodėl negalima savimi pasididžiuoti? Kodėl negali tavimi pasididžiuoti tavo vyras? Viskas priklauso nuo požiūrio“, – sako pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius