Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Radiocentro“ pokyčiai: naujos laidos ir į eterį grįžęs Simas Stankus

„Smagu vėl kalbėti į mikrofoną, būti girdimam, žadinti užsimiegojusius. Bet sėdėti prie naujo pulto, prie kitokio, nei buvau įpratęs – jausmas kaip vairuojant anglišką automobilį. Pasitikiu savimi, bet pirmadienį, po trijų metų pertraukos, vėl debiutavau tiesioginiame eteryje. Vėl virpėjo pirštai. Antrą kartą gyvenime neatsimenu pirmų penkiolikos savo vedamos laidos minučių,“ – emocijomis dalinasi į radijo stoties eterį grįžęs Simas Stankus.
Žygis Stakėnas, Žiedūnė Mardosaitė, Simas Stankus, Justė Žičkutė
Žygis Stakėnas, Žiedūnė Mardosaitė, Simas Stankus, Justė Žičkutė / Nendrės Žilinskaitės nuotr.
Temos: 1 Radiocentras

Trejus metus Švedijoje gyvenęs vyras RC pradeda antrąjį karjeros etapą. Darbo dienų rytais nuo 6:00 iki 9:00 val. laidoje „Geras rytas“ Simas bendraus su vykstančiais į darbus. RC senbuviui kompaniją eteryje palaikys aktorė Žiedūnė Mardosaitė. Jai darbas radijo eteryje – debiutinis.

„Išbandžiau teatro sceną, filmavimo aikšteles, TV laidos vedėjos darbą, dabar atsisėdau į radijo laidų vedėjos kėdę. Laiko jauduliui neturiu, bet jaučiu, kad ta kėdė yra karšta. Tačiau Simas – patyręs eterio vilkas, jis tą karštį padeda užgesinti,“ – juokiasi Ž.Mardosaitė.

Nendrės Žilinskaitės nuotr./Simas Stankus ir Žiedūnė Mardosaitė
Nendrės Žilinskaitės nuotr./Simas Stankus ir Žiedūnė Mardosaitė

Be Simo ir Žiedūnės, „Radiocentro“ programoje įvyko daugiau pokyčių. Aktualių pokalbių laidoje „Šou po devintos“ Livijos Gradauskienės ir Žygio Stakėno duetas darbą pradės 9:00 val. ryto. Vidudienį pultą perims naujasis RC muzikos redaktorius Rolandas Janaudis ir Justė Žičkutė. Važiuojančius iš darbų kalbinančiam Vyteniui Sinkevičiui padės iš ZIP FM į RC persikėlusi Paulina Skrabytė. Vakaroti su rinktine muzika kvies iš M-1 atvykęs Andrius Dainys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius