Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Radistų” laidoje nelieka Jono Nainio: nebemato savęs televizijoje

Laida „Nepatogūs klausimai su Radistais“ lieka be vieno nario – vedėjų gretas palieka Jonas Nainys. Šią žinią 15min patvirtino pats Jonas, kuris patikino, kad duetas neišsiskiria ir toliau dirba su muzikiniais projektais.
„Radistai & Friends Arena Show" akimirka
Radistai Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius / Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.

Paskutinėse „Nepatogių klausimų su Radistais“ laidose galima išvysti tik vieną iš vedėjų – Rolandą Mackevičių. Nuo šiol žiūrovai nebepamatys Jono Nainio. 15min susisiekė su prodiuseriu, kuris patikino, kad būti vedėju nebenori.

„Mes tiesiog pasiskirstėme darbus ir darome tai, ką geriausiai sugebame. Mūsų bendrų projektų yra dar keli. O viešus, tarkim, kur atstovėti reikia, tai Rolandas visada buvo televizijos žmogus. Tuo metu aš noriu būti prie muzikos projektų, prie „OpenPlay“, prie savo Jovani, „Radistų“ muzikos. Tai pasiskirstėm ir viskas“, – sako J.Nainys.

Jis mano, kad visur kartu būti nereikia. Todėl labai gerai per visus metus išsiaiškinti, kuri veikla vienam ar kitam „Radistui“ labiau patinka.

„Bandai neberodyti pasauliui, jog esi visų galų meistras. Ir galų gale aš tiesiog nebenoriu būti laidų vedėju. Aš noriu būti prie muzikos. Mes turim daugybę projektų, todėl viskas susideda. Laikas parodo, kur tu gali daugiausiai laiko skirti, kur gali padaryti maksimaliai gerai ir geriausią rezultatą“, – įsitikinęs Jonas.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Jonas Nainys
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Jonas Nainys

Akivaizdu, kad „Radistai“ kartu turi daug ką bendro, tačiau, kaip sako pats Jonas, ne viskas turi būti viešai matoma.

„Turim daug projektų, kuriuos darom abu, bet nesirodom kartu. Amžinai gi visko nebus, kad visą laiką iki pat pabaigos būtinai dviese turim daryti tai, ką darėm anksčiau. Tad ateina laikas priimti tam tikrus sprendimus, kurie yra logiški, gal labiau patinka“, – svarsto J.Nainys.

Ar gali būti, kad grupės nariai apsipyko? Jonas tikina, kad tikrai ne. Paprasčiausia Rolandui, kaip mano Jonas, televizija labiau prie širdies, o jam pačiam muzika.

„Visą laiką nebus taip, kaip, pavyzdžiui, kažkoks krepšininkas žaidžia kažkokioje komandoje ir tos komandos atstovas pririša jį visam laikui. O paskui pereina į kitą komandą ir išsiskiria. Pas mus kažko tokio nėra. Rolandas yra teliko žmogus, o ką man ten? Galbūt aš pats savęs kažkaip klausiu ir geriau tą laiką skirsiu muzikos projektams. Ir būsiu didžiulis fanas, žiūrėsiu, kaip Rolandui sekasi“, – 15min sako Jonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius