Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys: „Mes leidome sau būti laimingiems“

„Buvo akimirkų, kai atrodė, kad visame pasaulyje likome tik dviese“, – prisipažįsta renginių organizatorė Rasa Barauskaitė ir dainininkas Petras Daunys (30), pasakodami apie pastaruosius kelerius savo gyvenimo metus. Sakyti, kad šie buvo permainingi, būtų per švelnu: jie nušniokštė lyg uraganas, nusinešė praeitį ir paliko baltą lapą, kuriame pora ėmė rašyti savo istoriją iš naujo. Ir visa tai – dėl meilės.
Rasa Barauskaitė, Petras Daunys
Rasa Barauskaitė, Petras Daunys / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Tai pirmasis šios poros interviu. Jam reikėjo drąsos, bet Rasa ir Petras, rodos, jau nieko nesibaimina. „Mes leidome sau būti laimingiems“, – jiedu kalba tvirtai, kaip apsisprendę žmonės. Dėl laimės teko kai ką paaukoti: Petras atsisveikino su merginų širdis daužančio scenos gražuolio įvaizdžiu, Rasa – su ankstesniu šeimyniniu gyvenimu, Arlauskienės pavarde, kuri renginių versle jau buvo tapusi kokybės ženklu, ir pramogų pasaulio tviskesiu, kuriuo buvo apgaubtas jos portretas. „Tai nebuvo tikra“, – prasitaria ji ir priduria, kad daugelis žmonių, dabar ją sutikę, sako, kad pasikeitė – nurimo, ėmė tarsi švytėti.

Galbūt jiedu neatitinka kieno nors sukurtų standartų, netelpa į visuomenės nubraižytus rėmus, bet jiems tai nelabai rūpi. Jie myli vienas kitą, ir to pakanka laimei kurti.

„Rasa už tave vyresnė“, – dažnai girdžiu, betgi ne įrašą pase reikia vertinti, o žmogų. Rasa turi daugiau jaunatviškumo už kai kurias jaunas merginas! Aš tarp mūsų nejaučiu jokio amžiaus skirtumo“, – tikina Petras. „Kartais Petro paklausiu: „Ar tavęs netrikdo dar viena mano raukšlelė?“ „Visai netrikdo, – sako, – ne tai man svarbu.“

O tuoktis jiedu neketina? „Aš palauksiu, kol man pasipirš“, – nusišypso Rasa.

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius