Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasa ir Rimandas Stoniai paminėjo 15-ąsias vestuvių metines: „Mano meilė“

Rugsėjo 28 d. Rasos ir Rimando Stonių šeima paminėjo ypatingą šventę – 15-ąsias vestuvių metines. Pora svarbios dienos proga romantiškai išvyko į Palangą, o gražiausiais įspūdžiais pasidalijo su socialinio tinklo vartotojais.
Rasa ir Rimandas Stoniai
Rasa ir Rimandas Stoniai / 15min ir kuzminskaite_photography nuotr.

Antradienio rytas Stoniams kaip tyčia prasidėjo nuo gražaus rudeniško oro, tad savo dienos akimirkomis ir vestuvių metinių sukaktimi R.Stonienė nusprendė pasidalinti ir socialiniame tinkle. Ji ne tik vyrui skyrė gražius žodžius, bet ir pridėjo žavią nuotrauką.

„Mano meilė.

Prieš 15 metų ištartas „taip“.

Meile mano, myliu Tave visa savo esybe“, – socialiniame tinkle gražios sukakties proga džiaugėsi R.Stonienė.

Įrašu moteris leido pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

Anksčiau moteris pasakojo, kad meilė savo antrajai pusei, daugiau nei dvidešimtmečiu vyresniam milijonieriui Rimandui Stoniui, trenkė kaip žaibas.

„Parodžiau jam sklypą, net nežinojau, kas jis toks. Na, netikėta meilė užgimė tokia stipri, kad teko iš esmės keisti savo gyvenimus. Nors tada ir jis, ir aš buvome kituose santykiuose, tačiau jausmas buvo toks stiprus, kad nusprendėme surizikuoti. Tikrai to nesigailiu. Vyras man yra vienas iš didžiausių įkvėpimo šaltinių iki šiol.

Laukiamiausias paros metas – kai dviese ryte geriame kavą ir tuo pačiu aptariame visus reikalus. Pas mus beveik nebūna konfliktų, prisipažinsiu, aš juo kiekvieną dieną vis labiau didžiuojuosi ir myliu“, – LNK laidoje „Nuo...Iki...“ pasakojo žinoma moteris.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Stonienė, Rimandas Stonys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rasa Stonienė, Rimandas Stonys

15min primena, kad Rasa ir Rimandas Stoniai taip pat šią vasarą tapo žinomos socialinių tinklų žvaigždės Viktorijos Siegel ir jos sutuoktinio Lauryno Suodaičio šeimos dalimi. Verslininkai tapo jaunųjų liudininkais, o jau po kelių mėnesių Viktorija su Laurynu tapo Stonių dukros Felicijos krikštatėviais.

„Nežinau, kiek ten tų tradicijų, bet kiek katalikiškai turime daryti, tai taip ir buvo. O krikšto tėveliais tapo Viktorija su Laurynu“, – atskleidė R.Stonienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius