Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvė Rasa pasipiktino dirbtinai kuriamomis intrigomis

Nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvaujanti teisininkė Rasa Vaičekauskytė žiniasklaidai išplatino savo komentarą apie neva šioje laidoje dirbtinai kuriamas intrigas ir surežisuotas dramas.
Rasa Vaičekauskytė
Rasa Vaičekauskytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Nebegaliu tylėti ir šįsyk norėčiau išsakyti savo nuomonę apie dirbtinai surežisuotą karą su kita laidos dalyve ūkininke Dalia Emužyte. Nežinau, ar tai prodiuserių sugalvotas scenarijus, kuris nėra niekaip derintas su manimi, ar pačios Dalios įsivaizduojamas „karas“, kai ji pati susigalvoja neegzistuojančias problemas ir „kovos lauką“. Tai panašu į specialiai kurstomas intrigas, kurios realiame gyvenime neegzistuoja. Mes puikiai ir draugiškai bendraujame viso projekto laikotarpiu.“

Visą projekto laiką Dalios elgesį stebėjusi tik iš šono, į rezgamas intrigas nesivėlusi Rasa Vaičekauskytė teigia, kad kiekvienam elgesiui yra ribos. Pirmadienio laidoje „Pavojingi aukštakulniai“ Rasa paatviraus, kad pataikauti ji nemoka, gal dėl jaunystės ir nedidelės patirties, gal dėl to, kad turi kitokį požiūrį į gyvenimą, kuris nesutampa su laidos dalyvių požiūriu.

Rasos manymu, jau tampa akivaizdu, kad iš pat pradžių laidoje nebuvo kūrybinės komandos sugalvoto vientiso siužeto, todėl filmuojama buvo vienaip, o intrigą bandoma suregzti montažo pagalba.

Puikus to pavyzdys – pirmadienį vakare rodomoje laidoje bus pasakojama apie Rasos gimtadienį, kuriame tariamai atsisakė dalyvauti kitos dvi projekto dalyvės. Jau laidos anonse pristatoma, kad „...mandagumo šypsenos dingsta: Rasa atsisako linksmintis su Dalia ir Kristina, o jos praleidžia teisininkės gimtadienį“. Tačiau Rasa į savo gimtadienio šventės minėjimą nei Kristinos, nei Dalios asmeniškai nekvietė. Tai ne kas kita, o laidos prodiuserių bandymas toliau sudominti žiūrovą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius