Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romantiška akimirka: besilaukiančią Irūną Puzaraitę fotografė įamžino jaukiame vyro Roko glėbyje

Pirmagimio besilaukianti dainininkė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė – puikus pavyzdys, kad nėštumas netrukdo gyventi aktyvų gyvenimą. Drauge su vyru, kariškiu Roku Čepononiu, ji nepraleido progos pasveikinti vestuves atšokusių bičiulių, pora drauge linksminosi žurnalistės Lizos Kogan ir inžinieriaus Luko Lukoševičiaus šventėje.
TIK FRONTUI Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku
Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku / 15min ir Viktorijos Kuhlins nuotr.

„Labai gerai jaučiuosi, nėštumas – labai lengvas. Jau labai laukiu vaikelio, o dabar tiesiog mėgaujuosi tuo laukimu“, – 15min kalbėjo Irūna.

Šventėje jos iš glėbio nepaleido mylintis vyras, vieną tokių akimirkų užfiksavo ir vestuves įamžinusi fotografė Viktorija Kuhlins. Nuotraukoje matyti, kaip Rokas rankomis apglėbęs besilaukiančios žmonos pilvą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Už kariškio Roko Čepononio ištekėjusi Irūna Puzaraitė laukiasi pirmagimio

Viktorijos Kuhlins nuotr./Irūna Puzaraitė, Rokas Čepononis
Viktorijos Kuhlins nuotr./Irūna Puzaraitė, Rokas Čepononis

Pasak Irūnos, šiuo metu ji kaip niekad laiminga ir mėgaujasi kiekviena akimirka. „Turiu didžiausias gyvenime atostogas. Mėgaujuosi net užsidarymu namuose. Niekada negalėjau tiek laiko skirti sau ir namams, todėl džiaugiuosi galėdama šiek tiek ir buityje pabūti, ir su artimais žmonėmis daugiau pabendrauti“, – kalbėjo ji.

Kaip pati sako – tos pertraukos jai jau labai reikėjo. Todėl niekur neskubėti, per daug neplanuoti ir negalvoti apie didelius darbus dabar tikras džiaugsmas. „Man tai vienos didelės atostogos. Tokios, kokių labai ilgai laukiau“, – prasitarė Irūna.

Viktorijos Kuhlins nuotr./Katažina Zvonkuvienė, Liza Kogan
Viktorijos Kuhlins nuotr./Katažina Zvonkuvienė, Liza Kogan
Viktorijos Kuhlins nuotr./Liza Kogan, Donata Gutauskienė-Laisva
Viktorijos Kuhlins nuotr./Liza Kogan, Donata Gutauskienė-Laisva

Lizos ir Luko vestuvių šventėje dalyvavo ir daugiau žinomų pramogų pasaulio atstovų. Čia jaunavedžius sveikino ir jiems koncertavo geros šeimos draugės Vilija Pilibaitytė-Mia, Donata Gutauskienė-Laisva, specialiai į Lietuvą dėl šventės grįžusi Donata Virbilaitė, į šventę atvyko ir Katažina bei Deivydas Zvonkai.

Viktorijos Kuhlins nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Viktorijos Kuhlins nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

15min primena, kad Liza ir Lukas po ketverių metų draugystės susituokė gegužės 13-ąją. Tuomet atsisakę įvairių blizgučių ir pompastikos jiedu vienas kitam vieną svarbiausių gyvenimo „taip“ ištarė Vilniaus santuokų rūmuose, artimųjų apsuptyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjo KK2 žurnalistė Liza Kogan: tarp garsių sveikintojų – Mia ir Laisva

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis susituokė ir Liškiavos bažnyčioje: jaunikis – su kariškio uniforma

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius