Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rožių šventė Vilniaus Katedros aikštėje netikėtai virto įspūdingomis piršlybomis: žiūrėkite vaizdo įrašą

Pirmadienį vakarą Vilniaus Katedros aikštėje buvo surengta didelio internautų susidomėjimo sulaukusi „Rožių šventė“. Tačiau viskas netikėtai baigėsi Gintaro Pociūno (24) piršlybomis Brigitai Vanagaitei (23).
Gintaro Pociūno ir Brigitos Vanagaitės sužadėtuvės
Gintaro ir Brigitos sužadėtuvės / Vytauto Jančiausko nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ gegužės 31-ąją buvo sukurtas kvietimas, kuriame organizatoriai ragino dalyvauti pirmąkart Lietuvoje rengiamoje „Rožių šventėje“.

„Tūkstančius dalyvių visame pasaulyje pritraukęs renginys atkeliauja ir į Lietuvą. Pirmą kartą Lietuvoje organizuojama rožių šventė. Tai puiki galimybė savo akimis išvysti įvairiaspalvių, skirtingų rūšių rožių, taip pat pamatyti gyvai nusidriekusi „Rožių kelią“.

Vytauto Jančiausko nuotr./Gintaras Pociūnas ir Brigita Vanagaitė su bičiuliais
Vytauto Jančiausko nuotr./Gintaras Pociūnas ir Brigita Vanagaitė su bičiuliais

Renginyje jūsų laukia nuostabios pramogos bei gyvo garso koncertas. Taip pat keletas laimingųjų moterų turės išskirtinę galimybę praeiti mūsų jau tradicija tapusiu „Rožių keliu“, kur tiesiai iš gyvų rankų turės unikalią galimybę gauti nuo keliolikos iki kelių šimtų nuostabių rožių!“ – buvo rašome kvietime.

Socialiniame tinkle šis renginys sulaukė tūkstančių internautų susidomėjimo, todėl Katedros aikštėje šventės metu buvo gausu žmonių. Pagrindinė renginio sąlyga – kiekvienas turėjo atsinešti bent po vieną rožę.

Pasirodo, kad šis renginys – ne rožių šventė, o įspūdingos piršlybos. Tad viskas baigėsi mylimųjų Gintaro Pociūno ir Brigitos Vanagaitės sužadėtuvėmis.

Tomo Jančiausko nuotr./Gintaro ir Brigitos sužadėtuvės
Vytauto Jančiausko nuotr./Gintaro ir Brigitos sužadėtuvės

Stebint gausybei žmonių, ji ištarė lemtingą „Taip“. Po šių žodžių, rožes Brigitai dovanojo visi „Rožių šventės“ dalyviai.

Žmonės.lt G.Pociūnas pasakojo, kad ši idėja gimė sapnuojant. Iš pradžių jis netikėjo, kad sapnas taps realybe, o pati „Rožių šventė“ sudomins tiek daug žmonių.

„Seniai galvojau, kad jeigu jau piršiuos, tai bus kažkas ypatingo. Daugybę idėjų pasisemiu iš sapnų. Tiesiog prieš miegodamas užduodu sau klausimą, o atsakymą susapnuoju. Tai ir šias sužadėtuves susapnavau, liko tik visą pagrindą susidėlioti“, – Žmonės.lt pasakojo Gintaras.

Gintaras teigė, kad iš pradžių feisbuke sukūrė privačią grupę, kur kvietė prisijungti savo draugus. Galiausiai reikėjo sukurti ir viešą įvykį, kad Brigita susidomėtų ir norėtų dalyvauti šioje šventėje.

„Kviečiau draugus, raginau juos kviesti savo pažįstamus, kad būtų kuo daugiau žmonių, kurių nepažinotų Brigita. Galvojau, kad bus koks šimtas žmonių. Tada sukūriau viešą pakvietimą į renginį, o ten jau per parą buvo 2000 susidomėjusiųjų“, – džiaugėsi Gintaras.

Vyras neslepė, kad prieš piršlybas labai jaudinosi: „Aš esu pratęs prie streso, bet pirmą kartą kažką tokio jaučiau – labai nervinausi. Viską pamačiusi, Brigita apsiašarojo, susijaudinau ir aš labai“, – Žmonės.lt pasakojo G.Pociūnas.

Renginį vedė Saulius Bagdonas. Jis Žmonės.lt pasakojo, kad piršlybos iš tiesų buvo įspūdingos ir džiaugėsi, kad yra žmonių, gebančių įgyvendinti originalias idėjas.

„Taip, tai nebuvo rožių šventė. Pagrindinis renginio tikslas – sužadėtuvės. Bet tai išaugo ir į kitą gerą dalyką. Žmonės iš tiesų dovanojo vienas kitam rožes“, – teigė jis.

Tomo Jančiausko nuotr./Gintaro ir Brigitos sužadėtuvės
Vytauto Jančiausko nuotr./Gintaro ir Brigitos sužadėtuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius