Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė 42-ojo gimtadienio proga sau linki dar trijų vaikų

Rugpjūčio 20-ąją televizijos laidų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė pasitinka 42-ąjį gimtadienį. Švęsti ji pradėjo jau nuo penktadienio – savo naujuose namuose Širvintų rajone, kur su vyru Mariumi Dauda (26) visai neseniai įsikūrė. Čia, toliau už miesto šurmulio, ji pagaliau jaučiasi laiminga: „Dabar gyvenu gražiausius savo metus. Manau, tą patį sakysiu ir dar po dešimties metų.“
Rūta Lukoševičiūtė
Rūta Lukoševičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Praėjusią savaitę rankos riešą susilaužiusi Rūta nė kiek nesijaudina, kad būtent tokioje būklėje tenka švęsti gimtadienį. Anaiptol, juk taip smagu, kai gali pailsėti nuo šeimininkės vaidmens.

„Svarbiausius darbus, rašyti, galiu su dešine, o visa kita daro mano vyras – indus plauna, batus užriša. Jaučiuosi namuose kaip karalienė, – juokėsi Rūta. – Penktadienį jau atvažiavo anyta su didžiausiais puodais prigamintais maisto, nes marti negali gaminti... Tai mėgaujuosi dabar gyvenimu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: R.Lukoševičiūtė patyrė traumą: „Lygioje vietoje galiu kristi ir ką nors susilaužyti“

Gimtadienio švente jai taip pat nereikėjo rūpintis – ji savaime susiorganizavo. „Dovanos prasidėjo penktadienį. Šeštadienį atvažiavo daugybė draugų, kuriems šiaip nesakiau, kad švęsiu, nes neketinau. Dabar esame persikėlę į naują namą, visus kvietėme apsilankyti, bet niekas vis negalėdavo, o būtent šį savaitgalį, kaip tyčia, visi panoro atvažiuoti. Tai netyčia gavosi, kad gimtadienio šventė vis tiek įvyko“, – 15min pasakojo R.Lukoševičiūtė.

Rūta Lukoševičiūtė su vyru Mariumi Dauda vos prieš mėnesį persikraustė į naują gyvenamąją vietą, kurios ieškojo visus metus. Tad naudodamiesi nuosavo namo, savos pievelės ir pavėsinės privalumais, su bičiuliais vakarojo lauke. O sutemus gimtadienio kaltininkę nudžiugino netikėta artimųjų staigmena – fejerverkai.

Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Lukoševičiūtės 42-ojo gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Lukoševičiūtės 42-ojo gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Lukoševičiūtės 42-ojo gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Lukoševičiūtės 42-ojo gimtadienio akimirka

O kitos dovanos pasipylė nuo pat penktadienio. „Marius įteikė man gėlių puokštę, su anyta padovanojo gražų rašalinį rašiklį, kurio prašiau, ir antspaudą su mano naująja pavarde, nes labai ilgai užtrunka, kol parašą padedu“, – juokėsi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Rūta Lukoševičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Lukoševičiūtė

Staigmeną padarė ir kaimynai. „Naujieji kaimynai, su kuriais susipažinom praėjusią savaitę, ant šulinio paliko dovanų. Radau stiklinį ąsotį su puodeliais bei širdelės formos nuotraukų rėmelius! Širvintų rajone gyvena labai nuoširdūs, geri, ramūs žmonės, jie niekur neskuba, visada turi išeiginę pirmadieniais. Čia visai kitoks gyvenimo ritmas ir tempas. Tas gyvenimas be įtampos labai man patinka. Sako, kad mūsų gyvenamoji vieta yra kaip Bermudų trikampis – čia susikerta Ukmergės, Molėtų ir Širvintų rajonai. Kai visoje Lietuvoje lyja ir būna audros, čia būna labai giedra ir gražu. Taigi blogo oro mes dar nematėme, esame įdegę kaip visą vasarą prabuvę Egipte ar Turkijoje“, – naujų namų įspūdžiais dalijosi R.Lukoševičiūtė.

42-ąjį gimtadienį Rūta pasitinka laiminga ir mylima, todėl dėl šio skaičiaus ji nė kiek nesijaudina. „Kadangi aš gyvensiu kokį šimtą metų, dar pusės nenugyvenau, tai ir skaičius 42 man visai nebaisus. Galiu pasakyti, kad dabar yra gražiausi mano gyvenimo metai. Bet manau, kad ir po dešimties metų sakysiu tą patį“, – teigė ji.

Pasak jos, kai pozityviai žiūri į gyvenimą, jis toks ir tampa. „Jeigu pats nebūni linksmas, nebūni optimistas, kas už tave pabus? Esi toks, kokį save susikuri, tuomet ir aplink trauki tokius žmones. Iš tikrųjų vyras suteikia daugybę gražių gyvenimo spalvų. Per šiuos metus mes labai daug nuveikėme. Vestuvės, daugybė kelionių, būsto paieška – ką suradom, esame be galo laimingi, gyvenimo būdo pakeitimas – 60 km už Vilniaus. Visa tai, ką darom, vyksta šviesos greičiu, tas labai džiugina. Be to, artimiausiuose planuose norim turėti tris vaikus. Taigi turim daug darbo“, – juokėsi ji.

Robertino Valiulio nuotr./Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su dukra
Robertino Valiulio nuotr./Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su dukra

Visai netrukus jiedu su Mariumi minės ir popierines vestuves – pirmųjų metų sukaktį. Rūta sako, kad pasikeitęs statusas jųdviejų jausmus tik sustiprino.

„Kadangi niekada nebuvau ištekėjusi, tai labai smagu dabar būti žmona, labai gera, kai taip mane vadina. Net nemoku apsakyti, koks pakylėtas jausmas. Po vestuvių sustiprėjo jausmai, mūsų santykiai labai pagerėjo. Labiau suprantame vienas kitą, nebereikia daug kalbėti, užtenka žvilgsnio. Pradėjom vienas kitą pažinti, suprasti ir dar labiau gerbti bei mylėti. Tai yra didžiausia gyvenimo laimė“, – šypsojosi ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rūta Lukoševičiūtė ištekėjo už 15 metų jaunesnio Mariaus Daudos

Dainiaus Stankaus nuotr./Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda
Dainiaus Stankaus nuotr./Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda

Karjeros reikaluose Rūtos laukia tie patys darbai – projektai TV3, LRT televizijose, bei kitąmet vėl prasidedančios „Eurovizijos“ atrankos, kur ji yra viena iš rengėjų. „Jau labai retai padainuoju. Mane tikrai reikia įkalbinėti, kad tai padaryčiau, – juokėsi ji. – Nors kai padainuoju, visi klausia, kodėl to nebedarau. Tai nežinau, kaip čia bus.“

Ko naujiems gyvenimo metams sau palinkėtų? „Palinkėčiau, kad darbai nesibaigtų, kad užtektų laiko jiems įgyvendinti, kad vyras dar labiau mylėtų, kad dar daugiau keliautumėme ir kad susilauktumėme vaikų“, – 15min sakė Rūta Lukoševičiūtė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rūta Lukoševičiūtė ištekėjo už 15 metų jaunesnio Mariaus Daudos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius