Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Cicinas per tris mėnesius atsikratė 18 kilogramų svorio

Estrados princas Rytis Cicinas į Naujus metus žengia su pokyčiais. Ne kartą drastiškomis priemonėmis bandęs atsikratyti nereikalingų kilogramų, Rytis vėl ryžosi sulieknėti. Ir pasiekė savo. Per tris mėnesius atlikėjas numetė 18 kilogramų.
Rytis Cicinas
Rytis Cicinas / Asmeninio albumo nuotr.

Ne paslaptis, kad būnant dainininku, važinėjant po visą Lietuvą su koncertais, intensyviai plušant įrašų studijoje, veiklą suderinti dar ir su sveiku gyvenimo būdu bei mityba nėra lengva.

Muzikantams dažnai tenka valgyti naktimis po pasirodymų, o pusryčiauti ar pietauti tik tada, kai ištaiko laisvą minutę. Nors kartais ir tam neranda laiko.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rytis Cicinas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rytis Cicinas

Intensyviai koncertuojantis estrados princas Rytis Cicinas visgi sumanė savo įpročius kiek pakeisti. Atlikėjas ėmėsi mesti svorį.

„Trys mėnesiai „darbo“ ir minus 18 kg“, – su bičiuliais ir gerbėjais feisbuke savo pasiektais rezultatais džiaugėsi R.Cicinas.

Rytis Cicinas kaip įrodymu taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje akivaizdžiai matyti atlikėjo pasiekimai.

„Facebook“ nuotr./Rytis Cicinas
„Facebook“ nuotr./Rytis Cicinas

Tiesa, tai nėra pirmas kartas, kai dainininkas imasi mesti svorio. Tą jis anksčiau darydavo drastišku būdu – badaudamas.

„Kai sportuoti nenoriu ir saikingai valgyti nemoku, tenka imtis ekstremalių priemonių. Kitaip neišeina!“ – yra sakęs Rytis. Jis prisipažino išbandęs begales dietų. Tačiau jam veiksmingiausia, anot atlikėjo, yra ta, kurios receptas skamba žiauriausiai.

2012-aisiais scenos princas laikraščiui „Lietuvos žinios“ prisipažino, kad ėmėsi bado dietos tam, kad numestų per žiemą priaugtus kilogramus.

„Aš kitaip negaliu. Niekaip nerandu aukso vidurio – jeigu valgau, tai jau valgau. O kai nutariu mesti svorį – badauju“, – tąkart pasakojo jis.

Luko Balandžio nuotr./Rytis Cicinas
Luko Balandžio nuotr./Rytis Cicinas
„Facebook“ nuotr./Rytis Cicinas
„Facebook“ nuotr./Rytis Cicinas

Pasak dainininko, jo dieta atrodo taip: savaitę jis nevalgo visiškai nieko, tik geria daug vandens. Po tokios iškrovos dainininkas leidžia sau kas keturias dienas suvalgyti po nedidelį gabalėlį virtos žuvies arba paukštienos. „Kartais užkremtu burokėlių salotų, tačiau tos maisto porcijos labai simboliškos. Žinoma, geriu daug skysčių“, – „Lietuvos žinioms“ pasakojo dainininkas.

Tiesa, R.Cicinas neslepia, kad medikai jo dietai nepritaria. „Badaudamas stebiu savijautą. Pasidarau tyrimus, apsilankau pas šeimos gydytoją. Tačiau turiu prisipažinti, medikai nepritaria tokiam mano elgesiui. Jų rekomendacijos kitokios. Tačiau man kitaip neišeina“, – 2012 metais pasakodamas apie badavimą prisipažino atlikėjas.

Pasitelkęs bado dietą Rytis Cicinas svorį reguliavo ir vėlesniais metais. 2014-aisiais jis „Nuo... iki...“ laidoje atviravo, kad du mėnesius badaudamas neteko 23 kilogramų. „Valgau tik kas ketvirtą parą ir tik po labai nedaug“, – 2014-aisiais pasakojo dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius