-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Milinytės gimtadienis su „Hario Poterio“ aktoriumi: prabangios dovanos ir diena „Universal Studios“

Antradienį Los Anžele gyvenanti Simona Milinytė pradėjo švęsti savo 22-ąjį gimtadienį, bet panašu, kad džiaugsmai ir staigmenos nesibaigia iki šiol. Per Atlantą pas ją atskubėjo ir mylimasis, „Hario Poterio“ aktorius Devonas Murray, su kuriuo mergina be galo smagiai praleido pastarąsias dienas.
Simona Milinytė ir Devonas Murray
Simona Milinytė ir Devonas Murray / Asmeninio albumo nuotr.

„Nuostabiai dieną praleidome „Univers Studios“. Nuo pat automobilio mus pasiėmė atstovai, nuvedė prie VIP, davė ženkliukus, kurie leidžia be eilės eiti visur. Tada su fotografais ir „Universal Studios“ atstovais ėjome tiesiai į Hario Poterio parką. Ten turėjome pasirašyti kontraktus nuotraukų, kurias padarė fotografai, išleidimui. Ir mane, ir Devoną, ir mus kartu daug prifotografavo, gavom burtų lazdeles ir galėjom visą likusią dieną praleisti parke. Buvo nepaprastai smagu, nes viskas buvo išpuošta kalėdiškai bei filmo „Grinčas“ dekoracijomis“, – pasakojo Simona.

TAIP PAT SKAITYKITE: S.Milinytės 22-ojo gimtadienio staigmena tapo susitikimas su J.Valančiūnu ir mylimojo vizitas

Pati S.Milinytė prisipažįsta esanti didelė „Hario Poterio“ filmų gerbėja, todėl įdėmiai klausėsi Devono prisiminimų apie filmavimus.

„Devonas mums parke viską aprodė, papasakojo apie filmo detales. Tarkim, kol buvome Hogvartso pilies klasėje, Devonas rodė, kur buvo jo suolas filmavimo metu. Pasirodo, kad vienos scenos metu aktoriai rankose laikė pultelius, kurie valdė robotukus – „atgijusius augalus“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray

Tiesa, pats Devonas šiame parke lankėsi pirmąkart, tačiau ten filmavimo vietos itin tikroviškai atkurtos.

„Mums be galo patiko. Hario Poterio parke turėjome nuolat sustoti ir fotografuotis. Beveik visi esantys žmonės atpažino Devoną iš filmų, todėl juokėmės, kad jis grįžo į mokyklą.

Taip pat jis pirmą kartą lankėsi ir „Universal Studios“ užkulisiuose, kur aš filmavau du savo klipus. Čia taip pat buvo filmuojami tokie filmai kaip „Žmogus voras“, „Greiti ir įsiutę“, „Pasaulio pabaiga“, „King Kongas“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė ir Devonas Murray

Apie geresnį gimtadienį, Simona sako, net svajojusi nebuvo. O dar kai mylimasis apipylė ją dovanomis...

„Devonas padovanojo neįtikėtinų dovanų. Nuo „Dior“ iki „Pandoros“ ir aukso su deimantu apyrankę. Taip pat padovanojo kelionę į Niujorką. Mes seniai kalbėjome, kad labai ten noriu į „Empire State Building“. Todėl Devonas sakė, kad negalėjo man to nepadovanoti. Gavau ir nuostabių drabužių, batelių bei tūkstančių vertos kosmetikos dėžės. Negaliu pamiršti ir NBA „Clippers“ siurprizo, bilietų! Taip pat broliai ir Devonas man laimėjo keletą didžiulių, žmogaus dydžio žaislų „Universal Studios“ parko žaidimuose. Buvo labai linksma.

Asmeninio albumo nuotr./Devono Murray dovana Simonai Milinytei
Asmeninio albumo nuotr./Devono Murray dovana Simonai Milinytei

Neturėjau geresnio gimtadienio nuo savo 18-ojo vakarėlio. Esu pati dėkingiausia, jaučiuosi pati laimingiausia panelė“, – džiaugėsi S.Milinytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: S.Milinytės 22-ojo gimtadienio staigmena tapo susitikimas su J.Valančiūnu ir mylimojo vizitas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius