-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SADBOI“ pristato naują dainą: skiria vakarėliams ir jų pasiilgusiems klausytojams

Įsibėgėjus muzikos festivalių maratonui, vaikinų grupė „SADBOI“ pristato naująjį savo singlą „Blizgantys Naikai“. Tai – daina skirta vakarėliams ir jų pasiilgusiems klausytojams.
SADBOI
SADBOY / Martyno Stankaičio nuotr.
Temos: 1 Premjera

Grupės „SADBOI“ vaikinai, Artiomas Penkevičius ir Edgaras Koldaras, prieš metus išleido hitą „Mohito“, kuris Youtube platformoje jau yra pasiekęs daugiau nei keturis milijonus perklausų. Su kūriniu „Blizgantys Naikai“ vaikinai taip pat tikisi sulaukti sėkmės.

Įvertinkite naują „SADBOI“ dainą:

VIDEO: SADBOI - Blizgantys Naikai

„Tai – daina, kuria išreiškiame meilę šiam prekės ženklui. Per vieną iš vakarėlių pamačiau ryškiai blizgančius batus ir pagalvojau, kodėl gi apie juos nesukūrus dainos,“ – juokaudamas pasakojo Edgaras.

„SADBOI“ kūrinį skiria ne tik šios firmos fanams, bet ir tikros house muzikos išsiilgusiems klausytojams. Vaikinai tikisi, jog „Blizgantys Naikai“ ne kartą nuskambės dar likusios vasaros vakarėlių kolonėlėse.

Neseniai sostinės Vasaros terasoje autorinį koncertą surengusi grupė singlą „Blizgantys Naikai“ gyvai pristatys „Granatos Live“ festivalio svečiams.

„Festivaliuose klausytojai nusiteikę linksmintis, šėlti, todėl tikimės, jog mūsų koncertas ir naujasis kūrinys tik dar labiau įkaitins vakarėlio atmosferą. Lauksime visų Rumšiškėse,“– kalbėjo Artiomas ir Edgaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius