Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Prūsaitis nukentėjo nuo vagių: apniokoti du šeimos mersedesai

Penktadienio rytas muzikantui, „X faktoriaus“ mokytojui Sauliui Prūsaičiui prasidėjo nemalonia staigmena – vagys apniokojo jo ir žmonos, dizainerės Agnės Kuzmickaitės automobilius. Sostinės J.Basanavičiaus gatvėje gyvenanti pramogų pasaulio pora iš ryto pasigedo abiejų jų mašinų veidrodėlių, šie buvo išlupti.
Saulius Prūsaitis
Saulius Prūsaitis / Asmeninio albumo nuotr.

„Labai nemaloni situacija, tikrai labai nesmagu“, – 15min komentavo S.Prūsaitis.

Pasak jo, apynaujį „Mercedes-Benz“ automobilį vairuojantis atlikėjas išluptus veidrodėlius pamatė ryte, kai į darželį vežė dukrą Leonardą.

„Atsisėdau jau važiuoti ir pamačiau, kad vietoje veidrodėlių – juoda spalva, jų tiesiog neliko“, – pasakojo jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vagys Vilniuje vėl siaubė automobilius – Aleksandro Kazakevičiaus BMW liko be vairo

Maža to, kad savų namų kieme Vilniaus centre buvo suniokotas jo automobilis, ilgapirščiai pasidarbavo ir su šalia stovėjusiu žmonos „Mercedes-Benz“ – šis taip pat per naktį neteko veidrodėlių stiklų.

„Po to, kai papasakojau Agnei, kas įvyko, ji man paskambino maždaug po valandos, kai pati išvyko savo reikalais ir sako – man taip pat nutiko. Liūdna, nes pastaruoju metu tokių vagysčių apskritai padaugėjo, ypač paklausios tapo prabangesnės mašinos. Aišku, vagys neliečia to, kas pigu ar nepaklausu, todėl ir remontas kainuos – šie dalykai nėra pigūs“, – 15min kalbėjo S.Prūsaitis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Prūsaitis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Prūsaitis

Jis džiaugiasi, kad abu automobiliai bent jau buvo drausti, abu jie turi kasko. „Po Naujųjų vagys turbūt išsileido (pinigus, – red.). Jie nebeturi ką ėst, o tuoj ir mes neturėsim. Vagys vienas per kitą sužino, kurie automobiliai paklausūs, o tuomet ta informacija sklinda ir jau kiekvienas vargeta ima vogti“, – sakė jis.

Tokioje situacijoje S.Prūsaitis pasakojo atsidūręs pirmą kartą, anksčiau su veidrodėlių vagimis jis nebuvo susidūręs. Po incidento šeima kreipėsi į policiją. Įvykio aplinkybės kol kas tiriamos.

„Kai buvau vaikas, tėvo „Lada“ 8-uko veidrodėlius buvo pavogę – tai čia buvo prieš 30 metų. Dabar aš pats tėvas, o veidrodėlius vis tiek vagia, niekas nepasikeitė, jie visada paklausūs. Turbūt grįžtame į dešimtą dešimtmetį“, – kalbėjo pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius