Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sausumos pajėgų orkestras sugrojo „Discoteque“: išgirskite netikėtą versiją

Šeštadienio vakarą grupė „The Roop“ žengia į didįjį „Eurovizijos“ finalą, kuriame rungsis dėl nugalėtojo titulo. Tad šįkart palaikymą siunčia Lietuvos kariuomenė kartu su Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų batalionu ir Sausumos pajėgų orkestru.
Sausumos pajėgų orkestras išreiškė palaikymą „The Roop“
Sausumos pajėgų orkestras išreiškė palaikymą „The Roop“ / Stopkadro nuotr.

Ar jau girdėjote dainos „Discoteque“ versiją, kurią būtų sugrojęs orkestras? Jei ne, tai Lietuvos kariuomenės oficiali „Facebook“ paskyra pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame galime išgirsti kiek kitokį kūrinį.

„Šįvakar – Eurovizijos finalas, o Lietuvos kariuomenė kartu su Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų batalionas ir Sausumos pajėgos orkestru palaiko ir linki sėkmės „The Roop“, – rašoma Lietuvos kariuomenės oficialioje paskyroje.

Dar vieną „Discoteque“ versiją galite išgirsti čia:

Neseniai panašiu palaikymu pasidalijo ir įmonių „Gevara“ ir „Tormanas“ darbuotojai.

„Mūsų visas kolektyvas labai laukė šios Eurovizijos savaitės, kad galėtume kartu dainuoti, švęsti ir palaikyti mūsų tautos mylimus „The Roop“ Eurovizijos konkurse.

Mes tikimės, kad mūsų siunčiama žinutė suteiks jiems tik dar daugiau pasitikėjimo savimi atstovaujant Lietuvą finale. Be to, mes pasidarėme sau šventę, visą savaitę sutarėme eiti į darbą pasipuošus geltonai ar bent geltonu motyvu“, – sako vienos iš įmonių vadovė Viktorija Dalinkevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius