TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Scenoje pažaliavusi Simona Nainė tapo ateive: su Tadu Juodsnukiu pristatė kosminį šou

Nors iki televizijos projekto „Muzikinis iššūkis“ finišo liko dar porą savaičių, antrą Velykų dieną, pirmadienį, projekto dalyviai susirinko į finalinės laidos filmavimą. Čia dalyvavo ir Simona Nainė, ji nekantriai laukė, kad galės išeiti į sceną ir ten parodyti geriausia, ką moka ir ko išmoko viso projekto metu.
Simona Nainė ir  Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis ir Simona Nainė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Projektas sugalvotas taip, kad kiekvienas dalyvis vis kitose laidose rengia pasirodymus su skirtingais atlikėjais ar aktoriais, todėl žiūrovai turi galimybę pamatyti labai įvairius ir nepakartojamus numerius. Šįkart S.Nainė ruošėsi dviem pasirodymams – su Jokūbu Bareikiu ir Tadu Juodsnukiu.

Pirmasis Simonos ir Tado numeris tarytum persikėlė į kosmosą – Simona scenoje tapo ateive, o Tadas kosmonautu, jiedu atliko Sauliaus Prūsaičio dainą „Norim šokt“. „Šįkart teko labai aktyviai pašokinėti scenoje“, – juokėsi S.Nainė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Nainė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Nainė

Prieš pasirodymą gerai nusiteikusi atlikėja 15min sakė, kad jai labai patiko gautas „vaidmuo“. Nepaisant to, kad po pasirodymo „bus sunku nusivalyti grimą“, mat jos veidas ir rankos buvo išteptas ryškiai žaliais dažais.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Tadas Juodsnukis ir Simona Nainė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Tadas Juodsnukis ir Simona Nainė

Kita jos ir J.Bareikio pasirodymo tema vadinosi „Santechnikas iš Ukmergės“. S.Nainei šio numerio metu teko įsikūnyti į fatališką moterį. „Jokūbas – puikus aktorius. Jei klausyčiau užsimerkusi ir nepamatyčiau, kas atlieka, tikrai pagalvočiau, kad šią dainą atlieka Vytautas Kernagis. Jokūbo labai panašus tembras, dainavimo maniera“, – sakė atlikėja.

Šį numerį S.Nainė vadina vadina rimtu, reikalaujančiu didelio susikaupimo, tačiau, pasak jos, Jokūbas – tikras juokdarys todėl susikaupti sunkiai pavyksta.

„Repeticijų metu jis visada pateikia kokių nors išdaigų. Manau, kad ir šįkart scenoje bus sunku nesusijuokti“, – dar prieš lipdama į sceną 15min kalbėjo S.Nainė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Nainė ir Eimutis Kvoščiauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Simona Nainė ir Eimutis Kvoščiauskas

Atlikėja sakė, kad viso projekto metu įgijo daug patirties, kurią būtinai pritaikys ir ateityje. Pasak jos, tai buvo gera proga pasimokyti ir aktorinio meno, ir improvizacijos, o tuo pačiu ir patobulinti dainavimo įgūdžius.

15min primena, kad projekte dalyvauja daug gerai žimonų scenos žmonių: Monika Šedžiuvienė, Deividas Norvilas-Deivis, Rūta Žibaitytė, Vilija Matačiūnaitė, Neringa Nekrašiūtė, Audrius Janonis, Giedrius Leškevičius, Tadas Juodsnukis, Baiba Skurstene-Serdiukė, Linas Lapėnas, Ieva Juozapaitytė ir Eimutis Kvoščiauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius