Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl santykių su M.Šedžiuviene pasiaiškinti į teismą iškviestas T.Juodsnukis: „Man linksma”

Antradienio popietę Vilniaus miesto apylinkės teisme ir toliau nagrinėta besiskiriančių Andriaus ir Monikos Šedžių byla. Tiesa, šįsyk posėdyje pagaliau pasirodė ir atlikėjas Tadas Juodsnukis, kuris privalėjo papasakoti apie savo santykius su Monika.
Dėl santykių su M.Šedžiuviene pasiaiškinti į teismą iškviestas T.Juodsnukis: „Man linksma”
Dėl santykių su M.Šedžiuviene pasiaiškinti į teismą iškviestas T.Juodsnukis: „Man linksma” / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš posėdį T.Juodsnukis nedaugžodžiavo. Jis tvirtino, kad jam pačiam įdomu sužinoti, kodėl buvo iškviestas – esą tam nelabai mato pagrindo, o apie tai, jog reikės liudyti, sužinojo iš spaudos.

Žurnalistų paklaustas, kokie ryšiai jį sieja su Monika, Tadas atsakė, jog jie pora buvo tik televizijos projekte, kur kartu dainavo, bet tikrai ne gyvenime. Be to, jie esą paskutinį kartą matėsi tik prieš porą metų.

Į daugelį žurnalistų klausimų prieš prasidedant posėdžiui Tadas atsakė juokdamasis. „Man tai linksma“, – pareplikavo jis.

Anot Tado, situacija juokinga ir jo mylimajai Iglei Bernotaitytei: „Ji tai daug juokiasi, mes ir visa Lietuva iš to juokiamės.“

Po pusvalandžio iš teismo salės išėjęs atlikėjas teigė daug komentuoti negalintis, tačiau patikino, kad viską pavyko aptarti sklandžiai – tereikėjo atsakyti į kelis klausimus. „Tik tiek, jog reikėjo ilgai laukti, kol apklaus“, – pridūrė jis.

Atlikėjas sakė nemanantis, kad teks liudyti dar kartą, esą viskas jo atžvilgiu jau išsisprendė.

Pasiteiravus, ką teismui pavyko išsiaiškinti apie jo ir Monikos santykius, Tadas pakartojo tai, ką ir buvo sakęs anksčiau: „Buvome televizinė pora balandžio pirmąją.“

Pati M.Šedžiuvienė T.Juodsnukio iškvietimą liudyti pavadino absurdu. „Kai žmonės neturi ką veikti, užsiima visokiais išvedžiojimais. Gaila, kad pašaliniai žmonės įtraukiami į šį cirką“, – komentavo ji, pridūrusi, kad šiai „nesąmonei“ įtakos padarė balandžio 1-osios pokštas, kai ji su T.Juodsnukiu feisbuke apsiskelbė esantys pora.

Dar prieš prasidedant posėdžiui M.Šedžiuvienė užsiminė, kad skyrybų procesą vilkina sutuoktinis, kitu atveju jie jau seniai galėjo išsiskirti. Vienintelis jos noras – vaiko globa.

„Nemanau, kad čia didelis prašymas. O kada Andrius nori pamatyti vaiką, viskas yra leidžiama. Būna atvejų, kad jis serga, tai jei dėl tokių dalykų pyksta, kad negali matytis, manau, tėvas nepakankamai rūpinasi vaiku ir neatsižvelgia į jį patį. Nėra jokių kliūčių vaikui matytis su tėvu, bet jis pats vis užsiėmęs, nebūna su vaiku. O sakydamas, kad neleidžiu matytis, jis arba neturi sąžinės, arba turi gerą planą, kurio, matyt, ir laikosi“, – kalbėjo M.Šedžiuvienė. Ji teigė norinti vieno – kad kuo greičiau išsispręstų byla.

Be to, A.Šedžius siekė, kad vaikui būtų paskirta ekspertizė – ištirta psichologinė būklė. Monika patvirtino, kad šis reikalavimas buvo įvykdytas: „Kai turėsite vaikų, suprasite, ką reiškia mamai vesti vaiką pas skirtingus žmones, kai jis yra visiškai sveikas ir normalus. Bet jeigu reikia, tai reikia.“

M.Šedžiuvienė pažadėjo situaciją pakomentuoti plačiau pasibaigus posėdžiui. Tą patį žadėjo ir A.Šedžius. Tačiau po posėdžio nei vienas iš jų nieko daugiau nekomentavo – teigė negalintys atskleisti uždaro posėdžio detalių.

Vis dėlto Monika prasitarė, kad pabaiga dar nekvepia, mat posėdis buvo atidėtas. „Susitiksime rugsėjį”, – pasakė ji.

15min primena, kad gegužę iškviestas liudyti T.Juodsnukis teisme nepasirodė – Šedžių byla užstrigo prieš pat finišą.

A.Šedžius tuomet paaiškino, kad prieš baigiamąsias kalbas teismas dar žūtbūt nori apklausti itin svarbų liudytoją – intriguojančiais santykiais su ištekėjusia M.Šedžiuviene pagarsėjusį T.Juodsnukį. Tad dainininkas į posėdį neatvyko, tad procesą teko atidėti.

„Kitą kartą už tai, kad neatvyko, jis bus atvesdintas“, – sakė atsakovas A.Šedžius, kuriam liudytojo apklausa gali būti naudinga.

Neįvykus nei liudytojo apklausai, nei baigiamosioms kalboms, teisme pusvalandį buvo svarstomas klausimas, susijęs su vienu A.Šedžiaus prašymu dėl vaiko. Prašymo esmė: tėvas savo sūnui siekia ekspertizės.

Duodamas interviu, A.Šedžius atrodė susijaudinęs, kalbėdamas apie savo ryšį su sūnumi vyras 43 metų vyras susigraudino. „Vaikas yra traumuojamas. Kiekvieną kartą, kai aš pasiimu vaiką, man širdis plyšta, kai vaikas apsikabina ir nenori manęs paleisti“, – kalbėjo verslininkas.

Apie tai, kad 4 metus santuokoje gyvenę Andrius ir Monika Šedžiai šeimos ateities kartu nebekuria, 15min pranešė dar 2017 m. spalį. Poros santykiai galutinai pašlijo ir 2018 m. pradžioje prasidėjo oficialus skyrybų teismo procesas sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius