Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šeimos atostogos Deiviui nepatiko: kol jis prižiūrėjo vaikus, Renata mėgavosi prabanga

Jau daugiau dešimtmetį kartu gyvenantys Deividas ir Renata Norvilai vyko į saulėtas atostogas Turkijoje. Tiesa, nuotykiai Deiviui pasisuko kiek netikėta linkme – pailsėti galėjo tik jo mylimoji.
Deivis ir Renata Norvilai
Deivis ir Renata Norvilai / LNK nuotr.

Deivido su Renatos Norvilų šeima kartu augina tris vaikus: šešiolikmetę Vanesą, aštuonerių Emilį ir mažiausią, dvejų metukų Rėjų. Populiarių atlikėjų pora viešai neskalbia savo šeimos skalbinių, ši šeima nėra ta, kurią būtų galima stebėti socialiniuose tinkluose: atlikėjai neplatina savo pusryčių, šeimos išvykų ar pramogų nuotraukų, asmeninį gyvenimą pasilikdami tik sau.

Asmeninio albumo nuotr. /Deivis Norvilas su žmona Renata Norvile
Asmeninio albumo nuotr. /Deivis Norvilas su žmona Renata Norvile

Tačiau apsilankymas žinomos šeimos namuose nebuvo atsitiktinis. Į šeimos namų duris pasibeldė svečias, kuris šeimai turėjo netikėtą pasiūlymą: „Kelionių panorama“ ir kelionių organizatorius „Tui“ dovanoja avantiūrą – jau rytoj kviečiame skristi į Turkiją, į prabangų 5 žvaigždučių viešbutį ant jūros kranto „Calista Luxury Resort“, – žinomai šeimai pasiūlymą pristatė „Kelionių panorama“ vadovė Kristina Graužinienė.

Apsikeitė vaidmenimis

Kaip paaiškėjo, Deivio ir Renatos šeimos Turkijoje laukė ne tik prabangus viešbutis, bet ir užduotis – jiems buvo įteiktas telefonas, kuriuo tarsi dienoraštyje visą dieną jie turėjo fiksuoti savo atostogų akimirkas.

Deiviui ir Renatai reikėjo greitai apsispręsti, ar santykių eksperimentas pavyko, Deivis nedvejodamas sutiko. Vėliau interviu metu dainininkas prisipažino, kad mėgsta tokius ekspromtus: „Jie gyvenimui suteikia žavesio, priimčiau tokius iššūkius nors ir kiekvieną dieną.“

O Renata – priešingai, labai nemėgsta netikėtumų, jai viskas turi būti suplanuota bei iš anksto aišku.

Asmeninio albumo nuotr./Deivio ir Renatos Norvilų kelionės akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Deivio ir Renatos Norvilų kelionės akimirka

Šeima prisipažino, kad buities rūpesčiai gula ant Renatos pečių: vaikai, maistas, skalbiniai – tai Renatos kasdienybė. Tačiau interviu metu lyg juokaujant Renatos ištarti žodžiai: „Aš atostogauti skrisiu, o tu su vaikais – varlinuke sėdėsi“, Deivio nelaimei, tapo pranašiškais visų atostogų metu.

Tik atvykus į Turkiją, Deiviui atiteko nelengvas iššūkis – jis privalėjo perimti visus žmonos rūpesčius ir dienas leisti su vaikais, o Renata galėjo tiesiog lepintis visais atostogų teikiamais malonumais.

„Čia skyrybų proceso pradžia”,– atostogų pradžią komentavo Deivis.

Žinomų Lietuvos šeimų atostogų akimirkos – laidoje „Kelionių panorama“ 17:25 val. per LNK. Laidoje rodoma, kaip žvaigždės atostogauja: kokiame viešbutyje apsigyvena, kaip pramogauja, kokie jų tarpusavio santykiai, kaip jie atrodo ryte be makiažo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius