Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šią savaitę „Muzikos salė | ekrane“ svečiuose – grupė „Baltos Varnos“

Muzikinėje pokalbių laidoje „Muzikos salė | ekrane“ šią savaitę svečiavosi grupės „Baltos Varnos“ narės Teresė ir Milda.

Kaip įprasta laidos pradžioje Loranas Vaitkus atlikėjas kalbina apie muzikavimo pradžią. Teresė ir Milda pasakojo apie etnomuzikologijos studijas sostinėje, grupės suformavimą ir grupės „Arbata“ narių prisiviliojimą, lūžio tašką karjeroje su daina „Dalija“ bei naujausią „Baltų Varnų“ albumą pavadinimu „Kuždesiai“. Merginos nupasakojo sklandų kūrybinį procesą ir išdavė, kad dainas rašo atskirai. Atlikėjos pasidalino bendrų darbų su Algiu Greitai ir Vidu Bareikiu užkulisiais.

Grupės „Baltos Varnos“ narės Teresė ir Milda trumpai ir gyvai atliko naują, negirdėta savo dainą „Žvėriškas pasaulis“.

Mėgstamų dainų rubrikoje išsiaiškinome kokios lietuviškos muzikos klausosi grupės narės. Atsinešti kūriniai nustebimo laidos vedėją. Loranas Vaitkus atlikėjoms uždavė tris klausimus apie lietuvišką muziką į kuriuos reikėjo atsakyti kuo greičiau ir teisingiau. Per visą laidos sezoną išsiaiškinsime geriausiai lietuvišką muziką išmanantį svečią.

Muzikos eksperto rubrikoje – muzikos entuziastas, apžvalgininkas Aurimas Žukauskas papasakojo apie pradedančių grupių konkursus Lietuvoje, jų istoriją, pliusus ir minusus bei aptarė tokiuose konkursuose užaugusias žymias grupes.

Naujas „Muzikos salė | ekrane“ laidas tiesiogiai žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val., 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius