Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliečio mediko siūlės virto skaistybės diržu

„Mane operavęs gydytojas atėmė sveikatą, moteriškumą, pavertė invalide, išardė šeimą“, – tokių kaltinimų Šiaulių akušerijos-ginekologijos klinikų Ginekologijos skyriaus vedėjui Andriui Simavičiui pažėrė 59 metų moteris.
Chirurgas
Chirurgas / Photos.com nuotr.

Šiaulietė J.Š. praėjusio penktadienio vakarą buvo išleista iš Šiaulių apskrities ligoninės Kardiologijos skyriaus. Čia moteris pateko po pokalbio su anksčiau ją dukart operavusiu ginekologu A.Simavičiumi.

Moteris mėgino guostis gydytojui, kad šis per antrąją operaciją jai beveik visiškai užsiuvo makštį ir gyvenimą pavertė košmaru, bet medikas nesileido į kalbas, rašo „Lietuvos rytas“.

Šiaulietė prašė siųsti į Kauno klinikas, bet A.Simavičius atrėžė, kad ir siuntimo neduos, ir trečiąkart neoperuos.

„Neberandu išeities. Nusižudyčiau, jei neturėčiau nepilnametės dukters, nes gyvenimas seniai nebemielas. Tokią gėdą per sunku nešiotis“, – „Lietuvos rytui“ dejavo moteris.

Tris vaikus pagimdžiusiai ir užauginusiai šiaulietei sveikatos problemų iškilo prieš šešerius metus.

Gavusi siuntimą iš poliklinikos gydytojos, moteris nuvažiavo pasikonsultuoti į klinikas pas ginekologą A.Simavičių. Gydytojas paaiškino, kad būtina pašalinti gimdą. Operacija buvo sėkminga, bet po dvejų metų šiaulietę ėmė kamuoti baisūs skausmai.

Po antros operacijos 2005 metų gegužę moteris neteko amo – greitai suprato, kad ją operavęs medikas beveik visiškai užsiuvo makštį.

Kurį laiką šiaulietė gėdijosi pasakyti vyrui, kad ginekologo klaida pavirto skaistybės diržu, bet galiausiai prisipažino.

„Vyras pareiškė, kad jam reikia moters, o ne vištgaidžio, todėl išsikraustė gyventi į antrąjį namo aukštą.

Jis lyg ir žadėjo sugrįžti, jei vėl atvirsčiau į moterį“, – braukdama ašaras ir delnais dangstydama nuo gėdos įraudusį veidą apie sugriautą šeiminį gyvenimą pasakojo šiaulietė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius