Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona ir Jonas Nainiai imasi naujo verslo: atidaro deimantų parduotuvę

Viena garsiausių pramogų pasaulio porų Simona ir Jonas Nainiai nusprendė imtis naujo verslo. Žinoma pora atveria elektroninę deimantų parduotuvę.
Jonas ir Simona Nainiai
Jonas ir Simona Nainiai / Asmeninio archyvo nuotr.

Garsi pora taip pat turi pasiūlymą išrankiausiems – sukurti unikalų, vienetinį papuošalą, kuris turės ypatingą reikšmę, rašoma pranešime spaudai.

Jonas ir Simona Nainiai atviri – naujas verslas yra nemenkas iššūkis, tačiau jie neabejoja, kad netrukus pavyks sugriauti visus mitus, kad deimantai – tik privilegijuotų aksesuarai.

Asmeninio archyvo nuotr./Jonas ir Simona Nainiai
Asmeninio archyvo nuotr./Jonas ir Simona Nainiai

„Viskas prasidėjo karantino metu. Kai veiklos buvo mažiau, tikriausiai visi tvarkė kiekvieną namų kampą. Tą patį dariau ir aš. Namuose turėjau dėžutę, kurią man buvo padovanojęs Jonas.

Jos viduje – briliantas. Niekaip neatradau jam vietos ir paprašiau Jono kažką sugalvoti. Vieną dieną grįžtu namo ir jis man įteikia žiedą su tuo pačiu deimantu. Ši dovana – viena geriausių, kurią esu gavusi.

Šis žiedas ne tik be galo gražus, bet ir kelią pačias geriausias emocijas, prisiminimus, turi savo istoriją. Tuomet ir pagalvojome, kad galime atverti vietą, kur žmonės patys galės svarbioms progoms sukurti tokius papuošalus, kurie turės ypatingą prasmę ir reikšmę.

Įsivaizduokite, kad galite sukurti dovaną, kuri bus ilgaamžė, turės materialią vertę ir neapsakomą istoriją. Deimantai ir mūsų kiekvieno asmenybė – niekada neišeina iš mados”, – šypsosi S.Nainė.

Garsus televizijos ir radijo laidų vedėjas Jonas Nainys juokauja, kad geriausia dovana žmonai – brangakmenių parduotuvė: „Juokaujame su Simute, kad štai, kaip tikras vyras ir padovanojau savo žmonai briliantų parduotuvę.

Kalbant rimtai – mums su Simona nesvetimas stiliaus, mados pojūtis. Ji turi savo drabužių verslą „NuNu”, mus dažnai kviečia būti reklaminiais veidais. Šį kartą norėjome sukurti tokį verslą, projektą, kurio metu galėtume prisidėti prie visų stiliaus.

Deimantai visuomet buvo ir išliks klasika. Deimantas yra kiečiausias natūralus mineralas visoje planetoje – jis gali būti perduodamas iš kartos į kartą ir tinkamai prižiūrimas visuomet atrodys kaip naujas ir nesenstantis.

Bling9 misija – kurti tokius papuošalus, kurie tiks kiekvienai asmenybei, prie bet kokio stiliaus. Nesvarbu, ar tu raudonojo kilimo žvaigždė, ar laisvalaikio kostiumų mylėtojas – papuošalai su brangakmeniais gali tapti tavo išskirtine ir mėgstama stiliaus detale.”

Žinoma pora teigia, kad atsakingai stengėsi rasti partnerius, kurie užtikrintų deimantų savybes ir kokybę, o briliantai yra iš Jungtinių Arabų Emyratų brangakmenių biržos ir sertifikuoti Lietuvos prabavimo rūmuose.

S.Nainė sako, kad viena svarbiausių sėkmingo verslo taisyklių – sąžiningumas: „Žmonės nėra kvaili, jie iškart mato, kai žmogus nori užsidirbti, ir kai daro viską iš širdies. Mes orientuojamės į šiuolaikiškus, atvirus gyvenimui ir vertinančius išliekamąją vertę klientus. Tokie esame ir mes. Aš pati visuomet darau tik tai, kuo pati tikiu. Būsiu atvira – aš visuomet dėviu papuošalus tik su deimantais.

Mano mylimiausi auskarai – prieš devynerius metus Jono dovanoti klasikiniai auskariukai su briliantais. Taip kartais puošiuosi bižuterija, tačiau tai vienkartiniai atvejai, kai to reikalauja bendras įvaizdis. Mūsų kurti papuošalai – nėra įnoringi ir nereikalauja ypatingos aprangos. Taip pat reiktų pabrėžti ir kainą.

Mūsų vienas iš tikslų – kad kiekvienas galėtų rasti sau tinkantį papuošalą už geriausią kainą. O tiems, kurie ieško ypač vertingų papuošalų – sukurti vienetinius. Labai tikime šiuo nauju savo kūdikiu, kuris padės visiems sudėti savo jautrumą, išmintį, gyvenimo požiūri ir autentiškumą į papuošalus, kurie nėra vien papuošalai".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius