Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širdžiai neįsakysi: aktorius Ramūnas Rudokas susituokė su perpus jaunesne Justina Žeimyte

15min dar visai neseniai rašė, kad aktoriaus Ramūno Rudoko (49) širdyje liepsnoja meilė Justinai Žeimytei (21). Kai neabejoji savo jausmų tikrumu, nėra ko delsti su vestuvėmis – pora penktadienį susituokė Vilniuje.
Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvės
Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvės / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ramūnas ir Justina į Vilniaus santuokų rūmus atvyko apie 14 val.

Pirmiausia atvažiavo Ramūnas. Išvydęs būrį fotografų R.Rudokas neskubėjo lipti iš „Subaru“ automobilio, lūkuriavo jo salone. Kiek vėliau prie Santuokų rūmų privažiavo juodos spalvos BMW automobilis, iš kurio išlipo jaunoji Justina.

Jaunavedžiai pajudėjo Santuokų rūmų link. Ceremonija buvo numatyta 14.30 val., todėl jiems dar teko šiek tiek palaukti rūmų foje.

Į vestuvių ceremoniją atvyko Ramūno ir Justės artimieji bei draugai, iš viso apie 15 žmonių.

VIDEO: Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvės

Nors jaunavedžiai atsitvėrė tylos siena, 15min sužinojo, kas vestuvėms puošė nuotaką Justiną. Susisiekus su dailininke-dizainere Airida Skrickiene, ji patvirtino, kad tai jos kūrinys. „Ši suknelė-švarkas pasiūta pagal nuotakos užsakymą, specialiai jai. Nenorėjome apsimūturiuoti kailiniais, kaip būna dažniausiai žiemą, todėl ir pasirinkome tokį sprendimą“, – 15min sakė kūrėja Airida Skrickienė.

Po trumpos santuokos ceremonijos jaunieji nebuvo linkę pozuoti fotografams ir pasidalyti jųdviejų gyvenimo šventės įspūdžiais. Tapę sutuoktiniais jiedu šypsodamiesi skubėjo iškart palikti Santuokų rūmus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka

15min žiniomis, Ramūno Rudoko išrinktoji Justina Žeimytė (21) yra kilusi iš Skuodo, studijavo komunikaciją Vilniaus universitete, yra ragavusi modelio duonos, anksčiau priklausė „RUTA model management“ agentūrai.

Pats Ramūnas apie savo gyvenimo pokyčius sausio pradžioje neatviravo. „Daug žmonių su kažkuo draugauja. Jokių paslapčių aš neturiu. Tik nieko nenoriu komentuoti, – 15min sakė aktorius, grupės „Čilinam“ narys. – Gal kada nors ir pakalbėsime, tačiau dabar pasižadėjau nekalbėti, nieko nepasakoti apie savo gyvenimą.“

Iki šiol ilgai ieškojęs gyvenimo laimės, gal Ramūnas pagaliau ją surado su Justina.

Prieš dvejus metus, 2015-ųjų pabaigoje, R.Rudokas su šokėja Katerina Voropaj susilaukė sūnaus Rojaus Patriko. Prieš 7 metus abu jie dalyvavo televizijos šou „Šok su manimi“, kur ir susipažino.

Ankstesniuose santykiuose R.Rudokui gimė dvi dukros Milda ir Patricija. Lyg savo sūnų aktorius augino ir pianistą Paulių Rudoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius