Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokių projekte susipažinę A.Eisimantas ir I.Konopliovaitė šoka ir gyvenime

Meilė į širdį gali pasibelsti įvairiausiose vietose, taip pat ir televizijoje, kurioje yra susipažinusi ne viena pora. Prieš daugiau nei pusmetį šokių projektas suvedė ir aktorių, TV laidų, o šiuo metu ir vienos populiariausių radijo stoties laidų vedėją Arnoldą Eisimantą su profesionalia šokėja Ieva Konopliovaite. Šou baigėsi, bet jųdviejų šokis – ne. Šį faktą 15min patvirtino pats aktorius.
Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė
Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Arnoldas ir Ieva pirmąkart susitiko 2020-aisiais televizijos projekte „Šok su žvaigžde“, kuriame buvo šokių partneriai. Jie netruko susilaukti žiūrovų simpatijų, tačiau tuo pat metu ir spėlionių – dar projekto metu buvo kalbama, esą Ieva ir Arnoldas pora ne tik ant parketo, bet ir gyvenime.

Tiesa, tuomet konkretaus atsakymo į šį klausimą jiedu nepateikė. Visgi ne vienas pastebėjo, kad projektui pasibaigus ryšys nenutrūko, bet priešingai – A.Eisimantas ir I.Konopliovaitė internete ėmė dalintis bendromis nuotraukomis, kartu vaikščioti į renginius.

Jurgos Urbonaitės nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė
Jurgos Urbonaitės nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė

Praėjus beveik metams nuo pirmųjų projekto repeticijų, 15min Arnoldo dar kartą paklausė, ar jiedu su Ieva yra daugiau nei šokių partneriai. Šįkart aktorius atsakė, kad niekada šio fakto ir neslėpė, bet yra dalykų, apie kuriuos garsiai kalbėti nereikia.

„Nesame padarę jokio nusikaltimo, kad nuo ko nors turėtume slapstytis. Niekada to ir nedarėme, ir tai nėra jokia paslaptis. Kas matė, jau seniai pamatė. O bėgti patvoriais ir visiems garsiai rėkti, kas ką myli ir kas su kuo skiriasi – ne mūsų stilius. Tokiais dalykais gali pasidžiaugti tik artimiausi žmonės, o kvailų liežuvių „maitinti“ nesinori“, – 15min komentavo A.Eisimantas.

Aktorius patikino, kad Ieva yra žmogus, su kuriuo leisdamas laiką jis jaučiasi laimingas. Tačiau taip pat pridūrė, kad pernelyg atvirauti apie santykius nėra linkęs, nes tai – itin asmeniška.

Vilijos Paulauskaitės nuotr./Arnoldas Eisimantas
Vilijos Paulauskaitės nuotr./Arnoldas Eisimantas

„Savo šokiais, kuriuos sukūrėme puikiame šokių TV projekte „Šok su žvaigžde“, dalinomės su visais žiūrovais. O gražiausią šokį mudu su Ieva dar tik pradėjome kurti ir, tikiuosi, tam šokiui pabaigos nebus. Jį norime pasilikti tik sau. Ne žiūrovams, ne komisijai ar komentatoriams, o sau“, – pabrėžė A.Eisimantas.

Pasak Arnoldo, jį ir Ievą vienija ne vienas bendras dalykas. Tuo abu spėjo įsitikinti dar projekto metu.

Leono Somovo nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė
Leono Somovo nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė

„Kad žiūrime ta pačia kryptimi, netrukome suprasti. Projekte abu neieškojome lengviausių ir pigiausių kelių į gerbėjų širdis. Mums buvo svarbiau idėja, visumos ieškojimas, o ne kaip mus įvertins. Ieškojome savo spalvos, kuria galėtume išsiskirti iš kitų projekto porų, nesislėpdami po spalvotais rūbais ar dekoracijomis. Kūryba buvo svarbi mums abiems. Turbūt tai labiausiai ir suartino. O visa kita yra daug giliau nei akių spalva. Tereikia tik norėti pamatyti ir nerti giliau“, – 15min teigė žinomas aktorius.

Redos Mickevičiūtės nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė
Redos Mickevičiūtės nuotr./Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė

Šiandien jis dar labiau įsitikinęs, kad dalyvavimas televizijos šou buvo puikus sprendimas, nes kaip aktoriui padovanojo naujų patirčių bei įgūdžių, o kaip žmogui – daug šviežio ir gaivaus oro mintims ir širdžiai.

„Projektai turi savybę prasidėti ir pasibaigti. Svarbiausia, ką mes iš jų išsinešame ir kaip mes suprantame pergales. Man pergalė nėra vien tik pirma vieta. Išsinešiau daugiau, nei tikėjausi, taigi manau, kad projektą laimėjau daugeliu prasmių. Laimėjau priėmęs šį nelengvą iššūkį. Laimėjau atradęs naujų patirčių. Laimėjau sutikęs daugybę gražių žmonių. Laimėjau nugalėjęs kai kurias savo baimes ir kompleksus. Laimėjau, kad atsirado šalia žmogus, su kuriuo nesibaigė šokis“, – džiaugiasi A.Eisimantas.

VIDEO: Arnoldas ir Ieva – Vienos valsas | Šok su žvaigžde | 2 sezonas | 2 laida

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius